Selam arkadaşlar,
Ay sonunda İngiltere’ye gitmeyi planlıyorum. Daha önce benzer bir gezi planı yapan ya da hali hazırda planı olan varsa paylaşabilir mi...
Bu bilgi doğru Ankara'da oturanlar sağına soluna sorsun ilgili konumda çekiyorsa geçsin. Zindan da oturup köşede çekmiyor diyenleri konu dışı tutuyorum.
O kısmı ben de anlayamadım, Victus'lar bunun yanında çok sönük kalıyor :) Normalde marka takıntım vardır, bu yüzden önyargıyla yaklaşmıştım. Aslında MSI...
Arkadaşın önerdiği sadece victus başka bir şey değil ve bazı serilerinde Hall sensör olmadığını iddia ediyor kesin yok diye bir şey kabul edilemez her zaman...
Hocam, GameGaraj hakkında yazdıklarınızda tarafsız bir yorum göremiyorum. Cihazı iki aydır kullanıyorum, genellikle televizyon karşısında dizimde. Örnek...
Ekran kartının sıcaklığının 86 derece gördüğü yeri cımbızlamışsın. Görüntüyü aldığın aynı inceleme videosunda yapılan 12 oyun testinden sadece birinde bu...
ADIM: TÜRK TELEKOM'DAN OYUN KODU AL
Bu kampanya sadece Türk Telekom kullanıcıları içindir. Türk Telekom mobil hattın ya da ev internet aboneliğin varsa...
Pooling rate konusunda herkesin kendi fikrine saygı duyarım, fakat ben her zaman verilere dayanarak ürün alır kullanırım. 4000 Hz gibi yüksek polling rate...