hocam arkadaşımında işlemcisi aynı tek fark 240mm sıvı soğutma var ve benim işlemci onunkinden daha fazla performans verdi. Ama onun işlemcisi max 80 watt...
Elimde thermalright phantom spirit se120 argb var. O bile 100 fanda 90 derece gösteriyor yazın :D. Ayrıca ilerde işlemci yükseltmeyi düşünüyorum o yüzden.
Hocam elimde 4000tl bütçe var. 360mm sıvı soğutma almak istiyorum. İşlemciyi çok fazla yük altına bindiriyorum. İşlemcim ryzen5 7500f önerisi olan var mı?
Hocam sorunu buldum. Sorun kasada m2 ssd den alakalıymış. Sata ssd masaüstünden söktüm ve laptop'a taktım. Laptop sata ssd yi görmedi. Daha sonra kasadan m2...
Arkadaşlar ben xpg lancer 16gb ddr5 5200mhz lik Ram kullanıyordum ve bir tane daha aldım. Taktığımda otomatik Onarım da kaldım ve hiçbirşey yapamıyorum...
Arkadaşlar ben ryzen 5 7500f kullanıyorum ama cinebench r23 testinde 13000 puan ve valorant da ortalama 450 fps alırken, bir arkadaşım aynı işlemci ile...
Hocam garanti ile uğraşmak istemiyorum. Daha garantiye göndermem için arenaya göndermem gerekiyor ve ordan gigabyte' ın servisine gidecek. Arenanın teknik...
Ben gigabyte b550 gaming x v2 kullanıyorum ve maalesef q-flush ve bios çipim bozuldu. Amcam bilgisayarcı olduğu için ona götürdüm ve bana dediği ''anakartın...