Merhaba hocam ben şu akıllı saat mevzusunu sonunda Huawei Watch Fit 3 ile kapattım, bir haftalık deneyimimi paylasayım istedim. Apple Watch tarafina o kadar bütçe ayırmak istemediğim için çok araştırmıştım, valla bu hafta trendyol üzerinden güzel bir kampanya denk getirip aldım. Harbiden beyler...
valla mevzu basit eğer ışık mışık parlamasın ben bastım mı giden saf güç istiyorum diyorsan rx 7700 xt tam senlik rtx 4060 ti falan yanında biraz sönük kalıyor bu kart bildiğin performans olarak onu tokatlayıp geçiyor ışın izleme çok da umurumda değil oyunum yağ gibi aksın diyorsan hiç düşünme...
Beyler malum parça fiyatları aldı başını gitti indirim görünce kapmak lazım kaç gündür F/P bir M.2 SSD bakıyordum mağazalarda stoklar anında erimiş ama online da stoklar sağlam hemde fiyatlar baya uyguna alabilincek seviyelerde yani Samsung'un 1TB modelini çok iyi fiyata çektim az önce kargo...
barodan ücretsiz danışmanlık alabilirsin kral ben çok bilmiyorum bu işleri
iş için de tanıdıklardan bir şey çıkmaz mı işkurdan iş arıyorum seçeneğini aktifleştirebilirsin iş oldukça sms geliyor ama en kolayı istihdam ofisine gidip görüşmek sana uygun iş ilanlarını gösterip cvni iletiyorlar çok...