cuncuneyt97 isimli üyenin son içerikleri

1. cuncuneyt97

Sistem özelliştirme önerisi

2. cuncuneyt97

yok soğutuculu hocam gen4
  3. cuncuneyt97

hocam 1 tb pro modeli 7450/6900 mb olanı 10.7 ye düşürdüm almışken tekte alayım dedim sepette indirim oluyor hatta taksit felan muhabbetide var bildiğim kadarıyla peşin fiyatına 9 taksit felanda oluyor. hani aylık 1200 mü ne oluyor hesaba vurduğun zaman ayda 1000 lira nerelere gitmiyor ki
  4. cuncuneyt97

Beyler malum parça fiyatları aldı başını gitti indirim görünce kapmak lazım kaç gündür F/P bir M.2 SSD bakıyordum diğer sitelerde stoklar anında erimiş ama Trendyolda stoklar sağlam hemde fiyatlar baya uyguna alabilincek seviyelerde yani Samsung'un 1TB modelini çok iyi fiyata çektim az önce...
  5. cuncuneyt97

35.000₺ Sistem Önerisi

kanka bana soracak olursan bu paran nakitse bir az daha biriktir 50 55 bandına çıkabilirsen daha uzun süreli kullanacağın bir şey bulabilirsin.
  6. cuncuneyt97

Makine Mühendisliği okunur mu?

çok zor ama okunur mükaafatını elbet görürsün.
  7. cuncuneyt97

Büyüyünce ne olmak isterdiniz yada istediniz

itfaiye eri olmak istiyordum lklkvsdlknlsdn
  8. cuncuneyt97

İşten çıktım ne yapmalıyım?

barodan ücretsiz danışmanlık alabilirsin kral ben çok bilmiyorum bu işleri iş için de tanıdıklardan bir şey çıkmaz mı işkurdan iş arıyorum seçeneğini aktifleştirebilirsin iş oldukça sms geliyor ama en kolayı istihdam ofisine gidip görüşmek sana uygun iş ilanlarını gösterip cvni iletiyorlar çok...
  9. cuncuneyt97

Cilt Kalitemi Arttırmak İstiyorum

bol su az şeker paketli gıda mümkün olduğunca az sebze ağırlıklı beslenme tonik serum vb yerine gül suyu (ablamın özel tarifi bebek gibi cildi var)
  10. cuncuneyt97

İşten gelince çok yorgun oluyorum

abi sorma ya sabahın köründe trafik + mesai eve dönüş yine mesai + trafik yemek çay sonra hal kalmıyor hayatsızım ya
Geri