Cupra isimli üyenin son içerikleri

1. Cupra

0 tecrübe ile 17 yaşında basketbolda başarılı olunabilirmi

Dostlar yasim 17 boyum 187 daha once hic basketbol tecrubem olmadi aslinda biraz ilgi duyuyorum ama arkadaslarla arada oynamak disinda bi kursa falan yazilmadim sizce suan bi kulupte baslasam 0 dan ilerede basarili olma ihtimalim var mi
  2. Cupra

Bu sistem alınır mı?

Hocam bunu aldim 1 gun sonra zam geldi düz 5600 lü hali 33 binden basliyor
  3. Cupra

Çoğu ders bence boş ve gereksiz.

Matematik olmazsa havacilik sektoru olamaz
  4. Cupra

1000 mb internet bağlandı

Güzel değerler
  5. Cupra

Ps 5 slim 825gb yeni seri ( CFI-2116 )

Aynen oyle katikiyorum
  6. Cupra

1080p de slim rahat oynatiyor 4k 60 fps de oynatiyor ama 4k 144hz de oynatmaz pro alabiliyorsan almak mantikli ama cok butceyi zorluyorsa slim de yeter
  7. Cupra

Cok az bir farkla yenisi daha iyidir ama ben eskisini alirdim
  8. Cupra

anakart ve soğutma düzeni biraz değiştirilmiş ama ısının dışarı çıkışı açısından çok fark yok. güç tüketimi aynı kalmış. ısıyı dağıtan metal parça daha ince ve optimize edilmiş, bu da cihazı hafifletmiş. yaklaşık 100 gram daha hafif. 1 tb modelinde 2 bellek çipi varken bunda 3 tane...
  9. Cupra

Dümen atmış videoda slimler o kadar da ısınmıyor ısınmasıda normal her cihaz ısınır bi optimizasyon sorunu da yok donanim olarak tamamen ayni butun ps5ler cfi2016 gta 6 yı acmiyicakta yenisi mi acacak
  10. Cupra

Hayalimdeki Sistemi Topladım

Hayırlı uğurlu olsun bende 2 sene 50 bine almistim kac yillik hayalimdi ama pc sarmiyor ya beni sıkıyor konsol aldim ps5 ondaki keyif pcde yok
  11. Cupra

Cfi 2016 normal slim al o kasa bende 2 senedir var bir sıkıntısını gormedim hemde 1 tb, yeni cikan slimde sonyin maliyeti dusurmek icin yaptigi degisiklikler var tavsiye etmem hemde 667 gb ssd yetmez
  12. Cupra

Bu sistem alınır mı?

Viewsonic aldim ya atmistim ya ondan 27 inc 180 hz fhd , piksellerin gozume gozume takilacagini dusunmuyorum uzaktan bakiyorum zaten monitor de 5 dk once teslim edildi
  13. Cupra

Bu priz güven veriyor mu?

Brennenstuhl al çok kaliteli
Geri