Dostlar yasim 17 boyum 187 daha once hic basketbol tecrubem olmadi aslinda biraz ilgi duyuyorum ama arkadaslarla arada oynamak disinda bi kursa falan yazilmadim sizce suan bi kulupte baslasam 0 dan ilerede basarili olma ihtimalim var mi
1080p de slim rahat oynatiyor 4k 60 fps de oynatiyor ama 4k 144hz de oynatmaz pro alabiliyorsan almak mantikli ama cok butceyi zorluyorsa slim de yeter
anakart ve soğutma düzeni biraz değiştirilmiş ama ısının dışarı çıkışı açısından çok fark yok.
güç tüketimi aynı kalmış.
ısıyı dağıtan metal parça daha ince ve optimize edilmiş, bu da cihazı hafifletmiş.
yaklaşık 100 gram daha hafif.
1 tb modelinde 2 bellek çipi varken bunda 3 tane...
Dümen atmış videoda slimler o kadar da ısınmıyor ısınmasıda normal her cihaz ısınır bi optimizasyon sorunu da yok donanim olarak tamamen ayni butun ps5ler cfi2016 gta 6 yı acmiyicakta yenisi mi acacak
Cfi 2016 normal slim al o kasa bende 2 senedir var bir sıkıntısını gormedim hemde 1 tb, yeni cikan slimde sonyin maliyeti dusurmek icin yaptigi degisiklikler var tavsiye etmem hemde 667 gb ssd yetmez
Viewsonic aldim ya atmistim ya ondan 27 inc 180 hz fhd , piksellerin gozume gozume takilacagini dusunmuyorum uzaktan bakiyorum zaten monitor de 5 dk once teslim edildi