İlk kez bir Windows kurdum Youtube'dan izleyerek yapsam da emin olmak istiyorum Windows'u tamamen doğru eksiksiz bir şekilde kurduğumu nasıl anlarım? Yani 3 saattir kullanıyorum bir sıkıntı olmadı ama yine de tam emin olmak istiyorum.
bir şey yuklemediysen donanim arşivi veya technopattaki videoları izleyerek tam emin olabilirsin format atmakla içine sinmesi içinİlk kez bir Windows kurdum Youtube'dan izleyerek yapsam da emin olmak istiyorum Windows'u tamamen doğru eksiksiz bir şekilde kurduğumu nasıl anlarım? Yani 3 saattir kullanıyorum bir sıkıntı olmadı ama yine de tam emin olmak istiyorum.
İlk kez bir Windows kurdum Youtube'dan izleyerek yapsam da emin olmak istiyorum Windows'u tamamen doğru eksiksiz bir şekilde kurduğumu nasıl anlarım? Yani 3 saattir kullanıyorum bir sıkıntı olmadı ama yine de tam emin olmak istiyorum.
Ya ben gerekli programları falan indirdim de sonra aklıma geldi başka bir yolu yok mu bunu test etmeninbir şey yuklemediysen donanim arşivi veya technopattaki videoları izleyerek tam emin olabilirsin format atmakla içine sinmesi için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İçin rahat etmez bence internetin hızlı ise tekrar format at kafan rahat olsun.Ya ben gerekli programları falan indirdim de sonra aklıma geldi başka bir yolu yok mu bunu test etmenin
hocam pek hızlı değil o yüzden hiç o işe girişmek istemiyorum. En azından tam kurulum yapamadığımdan yüzde yüz emin olsam denerdim ama şimdi problem yoksa bir daha uğraşmayayım 2-3 saatİçin rahat etmez bence internetin hızlı ise tekrar format at kafan rahat olsun.
Ozaman sorun yoksa şuanlim ellemehocam pek hızlı değil o yüzden hiç o işe girişmek istemiyorum. En azından tam kurulum yapamadığımdan yüzde yüz emin olsam denerdim ama şimdi problem yoksa bir daha uğraşmayayım 2-3 saat
Peki kurulumda bir sıkıntı olduysa bunu nasıl fark ederim?Ozaman sorun yoksa şuanlim elleme![]()
Oldursa farkedersin olmadiysa farketmezsinPeki kurulumda bir sıkıntı olduysa bunu nasıl fark ederim?