Windows 11'i doğru mu kurdum?

muraterol

80+
Reaksiyon skoru
40
İlk kez bir Windows kurdum Youtube'dan izleyerek yapsam da emin olmak istiyorum Windows'u tamamen doğru eksiksiz bir şekilde kurduğumu nasıl anlarım? Yani 3 saattir kullanıyorum bir sıkıntı olmadı ama yine de tam emin olmak istiyorum.

İlk kez bir Windows kurdum Youtube'dan izleyerek yapsam da emin olmak istiyorum Windows'u tamamen doğru eksiksiz bir şekilde kurduğumu nasıl anlarım? Yani 3 saattir kullanıyorum bir sıkıntı olmadı ama yine de tam emin olmak istiyorum.
bir şey yuklemediysen donanim arşivi veya technopattaki videoları izleyerek tam emin olabilirsin format atmakla içine sinmesi için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İçin rahat etmez bence internetin hızlı ise tekrar format at kafan rahat olsun.
hocam pek hızlı değil o yüzden hiç o işe girişmek istemiyorum. En azından tam kurulum yapamadığımdan yüzde yüz emin olsam denerdim ama şimdi problem yoksa bir daha uğraşmayayım 2-3 saat

Kurulum senin yaptığın bişey değil sadece sen C veya D ye yüklemeyi disk biçimlendirmeyi seçiyorsun klavye türünü hesap ismini gerisini zaten otomatik Windows yüklüyor senin yapman gereken format sonrası performans ayarlarını yapmak için rahat olsun yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,694
Üyeler
186,229
Son üye
yigitinan
Geri