Bir ara ROG Gundam edition ürünleri getirdiler. Sonrası bir daha stoğa girmedi.
Benzin muhabbetine döner. Euro ile kazanan için ucuz ama TL kazanan için pahalı ne yazık ki.
1629120339
Kasa olarak öneriniz ne olur ? Lian Li OD11 Dynamic Mini düşünmüştüm ama fan masrafları çok onun. Corsair 500D...
Orada banka kartıyla 4 taksit imkanım var sebeplerden biri o ve valiz hakkım 20kg olduğundan parçaları götürmek sıkıntı yaratabilir.
1629119971
Bir ara ROG Gundam edition ürünleri getirdiler. Sonrası bir daha stoğa girmedi.
Aslında aynı ürünler var. Rampage tarzı fiyat performans ürünler yok yerinde başka muadiller var ama aynı şey. Aynı malzeme kullanmışlar. Marka farklı içerik aynı.
Ben bulurum merak etmeyin gerekirse buradan da alabilirim. Kasa benim için en çok önemli olan. İyi olsun amacındayım. Premium Mid Tower kasalar. Custom soğutma amacım yok.
Buradan aldığım monitörü kargoladım. Orada monitör 550 euro civarında idi ben burada 4200 e almıştım. Model Odyssey G7
1629119604
Fiyatları yakın. Ekran kartı harici diğer bileşenler nerdeyse aynı fiyatta.
Herkese selamlar, Yüksek Lisans için Fransa'ya gideceğim. İlk defa sistem toplayacağım. Orada bulunacağım için Monitör harici sistem toplamak istiyorum. Amacım rekabetçi oyunlarda 2k 240hz alabilmek. 3060ti , 5800x veya 10700k kombinasyonu ile olabilir. Önerileriniz bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar, 4k kaynaktan görüntü alıp 2k olarak yansıtan monitör modellerinden birini arıyorum. Bütçe belirlemedim ama en iyi şekilde görüntü sağlayan ve çok düşük gecikme hızına sahip monitör arıyorum. Tavsiyeniz ne olur ? Masamda kullanacağım için 55 inç TV ler ve 32 inç Monitörler...
Merhaba arkadaşlar, 2005 yılında hazır sistem olarak bu model almışız zamanınla. 4 Sene kullandıktan sonra rafa kaldırılıp bir daha açılmadı, dün itibari ile bilgisayarı çıkarıp yeniden açtım çalışıyor , cihazın resimlerini atıyorum. Buna ne yapılabilir sizin önerilerinizi bekliyorum. Bilgisayar...