Yurtdışına gitmek üzere sistem Toplama Önerisi

Curling

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
20000
Herkese selamlar, Yüksek Lisans için Fransa'ya gideceğim. İlk defa sistem toplayacağım. Orada bulunacağım için Monitör harici sistem toplamak istiyorum. Amacım rekabetçi oyunlarda 2k 240hz alabilmek. 3060ti , 5800x veya 10700k kombinasyonu ile olabilir. Önerileriniz bekliyorum.

Herkese selamlar, Yüksek Lisans için Fransa'ya gideceğim. İlk defa sistem toplayacağım. Orada bulunacağım için Monitör harici sistem toplamak istiyorum. Amacım rekabetçi oyunlarda 2k 240hz alabilmek. 3060ti , 5800x veya 10700k kombinasyonu ile olabilir. Önerileriniz bekliyorum.
merakımdan soruyorum monitörü ordan mı alacaksın
alacaksan ordan aldığın için kurdan dolayı daha pahalıya gelmez mi

Parça önerisi ondan istedim. O parçaları Fransa'da bulup öyle toplamayı düşünüyorum.
burada biz bütçeye göre sistem topladığımız için oradaki fiyatları bilmeden sana uygun sistemi nasıl toplayabiliriz bilemedim :)

merakımdan soruyorum monitörü ordan mı alacaksın
alacaksan ordan aldığın için kurdan dolayı daha pahalıya gelmez mi
Buradan aldığım monitörü kargoladım. Orada monitör 550 euro civarında idi ben burada 4200 e almıştım. Model Odyssey G7
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

burada biz bütçeye göre sistem topladığımız için oradaki fiyatları bilmeden sana uygun sistemi nasıl toplayabiliriz bilemedim :)
Fiyatları yakın. Ekran kartı harici diğer bileşenler nerdeyse aynı fiyatta.

Buradan aldığım monitörü kargoladım. Orada monitör 550 euro civarında idi ben burada 4200 e almıştım. Model Odyssey G7
ben de onu diyecektim x bir monitör burda 2300 fransada 300 euro

Birde burada olan her marka model orada olmayabilir.
neden kaliteli markalar türkiyede mi üretiliyor :D

bizde olmayıp fransa da olan desen anlarım da
yerli veya boş ürünler dısında bizde olup fransada olmayan ne var
Aslında aynı ürünler var. Rampage tarzı fiyat performans ürünler yok yerinde başka muadiller var ama aynı şey. Aynı malzeme kullanmışlar. Marka farklı içerik aynı.

bizde olmayıp fransa da olan desen anlarım da
yerli veya boş ürünler dısında bizde olup fransada olmayan ne var
Yurt dışında Özel istek olmadığı sürece asus ve msi gibi markaların çok fazla türkiyedeki kadar modelleri bulunmuyor. Kuzenim fransada Rog strix x570 i bulamamıştı bu yaz gelince istanbuldan satın aldı.

ben de onu diyecektim x bir monitör burda 2300 fransada 300 euro

neden kaliteli markalar türkiyede mi üretiliyor :D
Orada banka kartıyla 4 taksit imkanım var sebeplerden biri o ve valiz hakkım 20kg olduğundan parçaları götürmek sıkıntı yaratabilir.

Yurt dışında Özel istek olmadığı sürece asus ve msi gibi markaların çok fazla türkiyedeki kadar modelleri bulunmuyor. Kuzenim fransada Rog strix x570 i bulamamıştı bu yaz gelince istanbuldan satın aldı.
Bir ara ROG Gundam edition ürünleri getirdiler. Sonrası bir daha stoğa girmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,997
Üyeler
192,580
Son üye
isaemirhan
Geri