cyrexw isimli üyenin son içerikleri

1. C

Deliriyor muyum?????

diyelimki delirmedim,peki aktif bende bulunan sorunlarım ne olacak? ciddiyetsizliğim herşeye gülmem kendi kendime sesli konuşmam... yani sırf delirmedim diye adlandırıp bu sorunlarımın üstünü mü örtücem? ilk yazdığım cevabı tekrar okurmusunuz acaba?
  2. C

Deliriyor muyum?????

daha fazla benim konum hakkında yorum yapmazsan sevinirim,siz baya komikmişsiniz burda harcamayın potansiyelinizi 1744139659 gidecek param yok,devlet hastanelerine de gidemem aileme bu konu hakkında bişey demek istemiyorum çok umursamaz ve ilgisizler,varmı başka bir çözüm
  3. C

Deliriyor muyum?????

nası düzelticem psikolojimi? varmı tavsiyen
  4. C

Deliriyor muyum?????

fitness a gidecek vaktim yok üniversiteye hazırlanıyorum önerin için teşekkürler belki ilerde yaparım
  5. C

Deliriyor muyum?????

nası düzeliriz peki?
  6. C

Deliriyor muyum?????

hocam sayısalcıyım ama durum gerçekten normalmi yoksa şaka niyetli mi söylediniz?
  7. C

Deliriyor muyum?????

şuan zaten yks ye hazırlanıyorum öyle bir şey pek mümkün değil ama sağol önerin için 1744037467 çok kullanmıyordum ama bırakayım madem belki düzeliriz
  8. C

Deliriyor muyum?????

yaklaşık 3 ay kadar kitap okusam düzelirmiyim? çok canımı sıkıyor bu durum hemen kurtulmak istiyorum
  9. C

Kasiyer kız aslında yokmuş, sanırım kafamda kurdum

hocam bu ilaç ne işe yarıyor? birde açtığım konuya bir bakabilirmisin?
  10. C

Deliriyor muyum?????

çok yalnız değilim okulda 2-3 tane arkadaşımvar ama evde vs kimseyle konuşmuyorum ne sesli nede yazışmalı şekilde devlet hastanesine yaşım yetmediği için gidemem aileme bu durumdan bahsetmek istemiyorum bahsetsem bile önemseyeceklerini düşünmüyorum
  11. C

Deliriyor muyum?????

günlük 40 dk instagram kullanıyorum ama sorunun burda olduğunu zannetmiyor ciddiyetimi kaybettim yani komik olmayan şeylere bile gülüyorum mesela biriyle konuşurken 0 şaka ve komik içerik olmasına rağmen ciddi konuşamıyorum durmadan gülüyorum kendi kendime konuşmam da cabası psikolojik...
  12. C

Deliriyor muyum?????

Neredeyse bütün ciddiyetimi kaybettim yani yere bişey düşse bile gülüyorum normal konuşmalarda komik anlamda bişey içermeyen sohbetlere bile gülmeye başladım.kendi kendime sesli bir şekilde konuşuyorum ve gerçekten saçma sapan bir şekilde,ne yapabilirim psikologa görün diyenler psikoloğa gidecek...
Top Bottom