Hiç bir itirazım yok zaten o fiyatlara satacağım diye bir söylemim de olmadı 55k yazdılar onları likeladım kaydettim o fiyat bandında koyacağım.
1781695188
Anladım anladım hocam, Bunlarda bir problemim yokta 2. M2 nve ssd kullandığım için 1ini hediye etmiş gibi olmuş olacağım gibi geldi bana o...
Hiç öyle bir düşüncem yok, sahibindene baktığımda hepsi ortalama bir m2 ssd takmışlar 1tb ssd'yi bırakıp 980proyu ayrı olarak en kötü ayrı olarak satabilirim diye düşünüp yazdım.
@Henry Avery @Mustafa Zahid 980Pro'yu çıkartıp bu fiyata satabilir miyim böyle bakınca 980pro'yu hiçe saymışım gibi duruyor
1781694361
SLK mısın sen neyine uğraşıp bakacağım? ne yaptırıyorum bu forumda PC'yi ne kadara satarım diye soruyorum. Git bu fiyatı yazan adamlara söyle o zaman. Sıcak...
Bakmadım hocam neden 5070'e bakayım ki ekipmanları yazdım akakçeye çıkanı copy paste atıp geçtim neden uğraşayım neden buna takıldın ne içtiğini bilmek isterim.
Biraz aklın olsa ekran kartının üzerine tıklayıp akakçe linkine gider ve en altta yazdığım notu okurdun :D
1781693698
110k olduğunu ben iddia etmedim sadece yazanı yazdım kendi kafama göre fiyat biçecek olsam zaten bu forumu açmam ki hocam :D
Merhabalar, bilgisayar oyun oynamaktan sıkıldım ve artık masamın üzerinde süs gibi duruyor. Bir adet laptopum var ve bunun bana yeterli olacağını düşünüyorum. Bu sistemi ikinci el olarak satarsam ne kadara satmalıyım? Ekipmansız kasa fiyatı ve ekipmanlı olarak ne kadar eder?
Kasa Bileşenleri...
Merhabalar, @TaHao beni Monitörü alırken çok uyarmıştı ama biraz pasaklıyım ve Monitörü daha yeni almama rağmen biraz kirlettim Samsung Odyssey G6 G61SD Monitörümün Ekranını nasıl temizleyebilirim? Sürekli temizleyebilmem için neler önerirsiniz?