CytQe isimli üyenin son içerikleri

1. CytQe

Sistemimi 2. El Ne Kadara Satmalıyım?

Hiç bir itirazım yok zaten o fiyatlara satacağım diye bir söylemim de olmadı 55k yazdılar onları likeladım kaydettim o fiyat bandında koyacağım. 1781695188 Anladım anladım hocam, Bunlarda bir problemim yokta 2. M2 nve ssd kullandığım için 1ini hediye etmiş gibi olmuş olacağım gibi geldi bana o...
  2. CytQe

Hiç öyle bir düşüncem yok, sahibindene baktığımda hepsi ortalama bir m2 ssd takmışlar 1tb ssd'yi bırakıp 980proyu ayrı olarak en kötü ayrı olarak satabilirim diye düşünüp yazdım.
  3. CytQe

@Henry Avery @Mustafa Zahid 980Pro'yu çıkartıp bu fiyata satabilir miyim böyle bakınca 980pro'yu hiçe saymışım gibi duruyor 1781694361 SLK mısın sen neyine uğraşıp bakacağım? ne yaptırıyorum bu forumda PC'yi ne kadara satarım diye soruyorum. Git bu fiyatı yazan adamlara söyle o zaman. Sıcak...
  4. CytQe

Bakmadım hocam neden 5070'e bakayım ki ekipmanları yazdım akakçeye çıkanı copy paste atıp geçtim neden uğraşayım neden buna takıldın ne içtiğini bilmek isterim.
  5. CytQe

Ne yazmamı bekliyorsun fiyatı ne şişiriyorum ne başka bir şey yapıyorum?
  6. CytQe

Biraz aklın olsa ekran kartının üzerine tıklayıp akakçe linkine gider ve en altta yazdığım notu okurdun :D 1781693698 110k olduğunu ben iddia etmedim sadece yazanı yazdım kendi kafama göre fiyat biçecek olsam zaten bu forumu açmam ki hocam :D
  7. CytQe

Ne içtin hocam sen? 1781693537 Bende aynı tepkiyi verdim :D
  8. CytQe

Merhabalar, bilgisayar oyun oynamaktan sıkıldım ve artık masamın üzerinde süs gibi duruyor. Bir adet laptopum var ve bunun bana yeterli olacağını düşünüyorum. Bu sistemi ikinci el olarak satarsam ne kadara satmalıyım? Ekipmansız kasa fiyatı ve ekipmanlı olarak ne kadar eder? Kasa Bileşenleri...
  9. CytQe

Yayın yapmaya uygun webcam önerisi

Alınmayacak olsa neden atayım hocam bu fiyata güzel bir webcam bence.
  10. CytQe

Bilgisayarımı 60kya satmalımıyım?

Hepiniz dislike attınız ama fiyatlar arttıktan sonra anlayacaksınız neden yok yazdığımı.
  11. CytQe

Monitör arıyom ne önerirsiniz

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-philips-evnia-27m2n3501pa-00-27-0-3-ms-2k-pivot-ips-260-hz-oyuncu-u-fiyati,1165263070.html
  12. CytQe

BİLGİSAYAR TELEFON TAKASI

Bu sistemi 20k'yı bırak 10k'ya anca satarsın Takas kesinlikle yap hiç bekleme derim.
  13. CytQe

R3 3100 rtx 2060 darboğaz yapıyor

İşlemcini değiştirmelisin.
  14. CytQe

Yardım Anti-Glare Ekran Nasıl Temizlenir? (Odyssey G6 G61SD)

Merhabalar, @TaHao beni Monitörü alırken çok uyarmıştı ama biraz pasaklıyım ve Monitörü daha yeni almama rağmen biraz kirlettim Samsung Odyssey G6 G61SD Monitörümün Ekranını nasıl temizleyebilirim? Sürekli temizleyebilmem için neler önerirsiniz?
Geri