Başlangıç Motor ve Ekipman Tavsiyesi

CytQe

80+
Reaksiyon skoru
17
Merhabalar, Motor almayı düşünüyorum Bajaj Pulsar ns200 düşünüyorum. Daha önce hiç motor kullanmadım, kurs ile öğreneceğim tavsiyelerinize açığım. Ekipman konusunda da sıfır bilgim var neleri almam gerekiyor? Bütçe konusunda ns200 Bandında önerirseniz güzel olur. Ekipmanda başlangıç olarak neler almalıyım en az 1 sene kullanırım diye tahmin ediyorum.

Merhabalar, Motor almayı düşünüyorum Bajaj Pulsar ns200 düşünüyorum. Daha önce hiç motor kullanmadım, kurs ile öğreneceğim tavsiyelerinize açığım. Ekipman konusunda da sıfır bilgim var neleri almam gerekiyor? Bütçe konusunda ns200 Bandında önerirseniz güzel olur. Ekipmanda başlangıç olarak neler almalıyım en az 1 sene kullanırım diye tahmin ediyorum.
bende motordan hiç anlsmıyorum ama bemce 125 cc 2. El temiz al takıl sonra yükseltemlsiin ilk moturnu bence 2. El almalısın çünkü 1000km yapttın hatta 500km motorların çoğunda yarı fiyaton 1 üstüne satıyorsun 2. El sattığında hep zarar olur

200cc ilk kullanım açısından biraz riskli olabilir tvs raider 125 önerebilirim

Katılıyorum motoru çok uzun süre kullanacağın bir ürün olmadığı sürece 0 almak mantıklı değil 200k ya aldığım ürün 2. Elde 120k ya gidiyor

canını seviyorsan başlama bu ülkede motor sürmeye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,006
Üyeler
199,474
Son üye
Zonka

Geri