Neler Yeni

Başlangıç Seviyesi Oyun ve Çalışma Odaklı Kasa Tavsiyesi (35K Bütçe)

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
🤣🤣 valla çok iyi olur ya ben öyle bi bakınıyorum genel fikir olsun diye

hazır kasa değilde parçaları teker teker alsam, montesi konusu çok komplike bir şey mi? eğer daha uyguna geliyosa onu da yapabilirim uğraşırım yani, sanırım o şekilde daha güvenilir oluyomuş parçalar kutusunda geldiği için zarar görmeden geliyormuş vs.

daha önceden kasa söküp takmışlığım var anakartına kadar benim attığım eski kasayı bi 3-5 defa söküp taktım ama biraz daha laptop bileşenleri gibi sanırım modüler kasa olduğu için
Ben sana hem hazır bakarım, hem de tek tek toplar atarım. Montajına bi Youtube'dan bakabilirsin aslında fikir olur.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

LovX_0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir Akan
Ben sana hem hazır bakarım, hem de tek tek toplar atarım. Montajına bi Youtube'dan bakabilirsin aslında fikir olur.
bahsettiğin kanalların en sonki bütçeme yakın olan toplama videolarına bi bakındım çok karmaşık değil gibi aslında sadece nelere dikkat etmem lazım pcyi bozmamak için parçalarını onu bilsem yeterli. Şimdi diyelim ki akakçe üzerinden aldık tüm parçaları zaman içinde geldi hepsi arzalı yada bozuk parça gelirse muhattabım kim oluyo güvenilir mi gerçi öyle olmasa önermezsin büyük ihtimalle ama yine de bi sorayım, parçalara bakıp yatacağım şimdi çok yoruldum kasa bakmaktan 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer kasa bu haliyle idare eder diyosan yüksek hz bi monitörüm de yok çözebiliyosak kalan bütçeyle onu tamamlasak mesela aklımda şunlar var benim belki alınabilir diye aklıma geldi

Son düzenleme:

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
bahsettiğin kanalların en sonki bütçeme yakın olan toplama videolarına bi bakındım çok karmaşık değil gibi aslında sadece nelere dikkat etmem lazım pcyi bozmamak için parçalarını onu bilsem yeterli. Şimdi diyelim ki akakçe üzerinden aldık tüm parçaları zaman içinde geldi hepsi arzalı yada bozuk parça gelirse muhattabım kim oluyo güvenilir mi gerçi öyle olmasa önermezsin büyük ihtimalle ama yine de bi sorayım, parçalara bakıp yatacağım şimdi çok yoruldum kasa bakmaktan 😅

eğer kasa bu haliyle idare eder diyosan yüksek hz bi monitörüm de yok çözebiliyosak kalan bütçeyle onu tamamlasak mesela aklımda şunlar var benim belki alınabilir diye aklıma geldi
Yani açıkcası arızalı ürün denk gelirse, hiç muhattap aramadan iade talebi oluşturup iade edersin.

Monitör olarak attıklarından sadece 2 tanesini önereceğim. Biri MSI MAG 256F geçenlerde 4.500 TL'den satılıyordu, diğeri de MSI G2412F oda 4.000 TL'den satılıyordu.

Ooo fiyatına bakmamıştım 😄. Direk MSI MAG 256F 4.300 TL diyor.

Bide bilgisayar parçalarını montajlarken anakartı kutusunun üzerine koyarsın ve ağırdan nazikçe işlemciden başlayarak montajlarsın. Bu arada hiç ben sıfırdan ürün montajlamadım. Hepsi çok kolay gözüküyor, sadece psudan çekilecek kablolar çok karmaşık gibi gözüküyor. Neyi nereye takacağız tam bilgiye sahip değilim. Tabi ki video yardımı ile çözeriz diye umut ediyorum. Hazır sistem bakamadım bu arada yarın bakacağım onada.

LovX_0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir Akan
Yani açıkcası arızalı ürün denk gelirse, hiç muhattap aramadan iade talebi oluşturup iade edersin.

Monitör olarak attıklarından sadece 2 tanesini önereceğim. Biri MSI MAG 256F geçenlerde 4.500 TL'den satılıyordu, diğeri de MSI G2412F oda 4.000 TL'den satılıyordu.

Ooo fiyatına bakmamıştım 😄. Direk MSI MAG 256F 4.300 TL diyor.

Bide bilgisayar parçalarını montajlarken anakartı kutusunun üzerine koyarsın ve ağırdan nazikçe işlemciden başlayarak montajlarsın. Bu arada hiç ben sıfırdan ürün montajlamadım. Hepsi çok kolay gözüküyor, sadece psudan çekilecek kablolar çok karmaşık gibi gözüküyor. Neyi nereye takacağız tam bilgiye sahip değilim. Tabi ki video yardımı ile çözeriz diye umut ediyorum. Hazır sistem bakamadım bu arada yarın bakacağım onada.
tamamdır teşekkürler bende kasa montaj videosu izlerken gece 2 yapmışım saati 😅

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

LovX_0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir Akan
Nasıl peki kafana yattı mı tek tek satın almak ?
yattı gibi kablolama ve ekran kartı takımını bilmiyorum onun dışındakilerin hepsi benzer şeyler, kablolama içinde galiba anakartın kullanım kılavuzu gibi bir şey oluyormuş o biraz güven verdi

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
yattı gibi kablolama ve ekran kartı takımını bilmiyorum onun dışındakilerin hepsi benzer şeyler, kablolama içinde galiba anakartın kullanım kılavuzu gibi bir şey oluyormuş o biraz güven verdi
Ekran kartı takımı en kolaylardan bir tanesi. Hazır sistem alsan, ekran kartının montajını gene sen yapıcan. İşlemci soğutucu da aynı şekilde. Kargo da kırılmasın diye demonte gönderiyorlar firmalar bu ikisini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,366
Üyeler
163,651
Son üye
ALİORHAN50
Top Bottom