Sorun olsada var demiyorlar ki zaten bazı çakallar ayrıca bir çoğu genelde en fazla 1-2 saat testlere sokup sorun yok diyip yolluyorlar
ben olsam “videoya...
Yani gerçekten vaad ettiği özellikleri sunuyorlarsa evet gayet iyi bu fiyata sepette 5.900TL ama yinede inceleme lazım
Ayrıca ayakları hiç sağlam durmuyor...
Hocam anime süreleri eskiden dolu dolu geçtiği için bize uzun geliyordu, hatta bazen 20 dakikalık bölümü 40 dakika gibi izlerdik.
Şimdiki yeni animelerde...
Eskiden dili anlamadığımız için virüsünü dert etmeden mecbur yama kurardık. Sonra mining virüsleri çıkınca millet Steam’e kaçtı ama Kasım 2023'te kur...
Hangi oyun olduğuna bağlı bu yeni nesil gibi roblox tarzı oyunlarda beyinsizleşmeleri normal zaten ama bizim neslimizdeki gibi Cod,MMORPG’ler,GTA vs...
Ya ingilizcem kötü değil aslında ama zaten hızlı geçiyor bazı altyazılar o yüzden Türkçe okumak hızlı ve kolay oluyor
Bu arada 2X izleyenlerin 10K saati...
Sa,
Beyler en iyi hangisi demiyorum en doğrusunu soruyorum yani bazıları komik olsun diye kendi kafasına göre yazıyor işte bazılarıda türkçeye daha uygun...
Bu kim la valla takdir ettim adamı he ama ne bilim bence 3’cü girişte en geç derece yapar bir insan ya (he tabi çalışan insan yoksa benim gibi son gün 2-3...
Harbi ya geçenlerde askerlik şubesine gittim mesela 8-9 tane masa var ama toplm o gün gelen kişi sayısı 27 (numara ekranında gözüküyordu) onun dışında...
Askerlik konusunda yanlış bilgi almışsın eğer lise mezunuysan 3 yıl uzatabiliyorsun askerliğini uzatamıyorusn diyen yanlış bilgilendirmiş ben daha bir kaç...
Diyom ya hocam Zaten cumhurbaşkanı olmak yerine oturdukları yerden hayatını yaşıyorlar arada 2-3 miting vs. Yapıyorlar ve sosyal medya medyada ve meclistede...
Bencede yani yatılı bir eğitim kampı vs. Olsa anlıyacam yok değil sadece internetten test veya kitap la zaten çözmeyen adam onuda çözmez çözen adam ücretsiz...
Hocam herhangi bir şey nasıl bir mantık az düşün insanın illa ihtiyacı olan bir şey oluyor ne bilim mesela bir oda aksesuarı da istiyebilirsin veya bir kasa...