Hocam bakış açını daraltıp konuyu saptırmayın lütfen söylediklerimi iyi anlayın
Benim derdim iPhone ile değil, bu milletin statü budalalığıyla. Fiyatlar...
Şu Kararları kim veriyor (sansür) ?
Bizim milletin %95’i Beyinsiz Bu yüzden İphone 150K’da Olsa taksit ile alacaklar ve 1 sene sonra yeni model çıktığında...
(uzun olduğu için Aİ ile kısalttım)
Sa,
Öncelikle kimsenin sabah 8 akşam 9 amelelik yapmaktan memnun olduğunu sanmıyorum. Erkekler genelde güçlü görünmek...
Hiç bir ayakkabının bırakın 15 yıl’ı 5 Yıl bile gideceğini pek sanmıyorum hocam ürün ne kadar kaliteli olursa olsun bir şekilde ister istemez zarar görüyor...
Hocam Arkada görev yöneticisini Açın ve performans kısmına girin (grafikleri izlediğiniz ekran) ve normal kullanın PC’yi Tekrar eonma ve kasma başladığında...
Sence Dünya'yı perde arkasından yönetenler bu kadar apta* mı?
Eğer "gizli" olduğu iddia edilen bir şey toplumun geneli tarafından biliniyor veya tahmin...
Aslında şimdi daha genel düşündüm de, bence genel olarak filmlerde bu kadar eşcinselliğin artmasının sebebi toplumu eşcinselliğe sürüklemek. (Hepsini değil...
Şöyle 4-5K ayakkabıya veren görünce bir tek ben mi tuhaf oluyorum 😅
(fakirlikten mi Yoksa cidden Yazık,gereksiz mi ?)
Ben hala Gidiyom çakma orjinal fark...
Bunun Sebebi Bildiğim kadarıyla Fransada Eşcinsel sayısının Özelliklede Genç nesilde Artması diye biliyorum yanlışım olmasın, hatta Twink mi ne yani genç...
Yani gerçek Arkadaş arıyorsan sanaldan bulamasın pek sanaldan bılmanıda önermem zaten
Ama yok sadece sanaldan oyun oynayacak muhabbet edecek arkadaş...
Ama Sonra Niye issiz kaldim diye aglamayin cunku Sizin yaptiginiz yazilim ogrenmicem AI yaziyor zaten demek cok sacma bir arguman %100 ilerde issiz kalmak...
Diyorum @Michael_Scofield ‘a 100 Çok , Helalinden 5TL + kargo ve 5TL’de bahşiş hadi Arkasından bide Dua edelim yeter fazla bile
Michael iyisin hoşsun...