muhtemelen 10 asinda bir cocugun yaptigi edit veya bir enayinin yapay zekaya yaptirdigi edit o akdar rezil sacam karsmasik bir sey bana kaybettirdigin 48...
Yani ozguvenini kirmayi istmeem ama cok sacma konsuyorsun ana kart tamiri oyle format atmaya 2 lehim yapmaya benzemez tek hatanla 10-15K lik anakrti cop...
Sen bi goz doktoruna gorun 2 de goz damlasi ben yaziyorum sana
1782941159
bu tost cok derin biri
1782941298
ifsasi olamyan mi var hepsinin 3D hentasi...
Bence daha buyuk sorunlar var mesela cogu yer ki buna tuvalet temizlikcilgii bgibi seyler bile dahil tecribeli degilsen almiyor garip yani adet cikmis herhalde
Hıcam yazdığımı doğru okudunuz mu ?
Bende zaten pahalı bu yüzden eğer ill gerekli değilse ki bir çok kişi için gerekli değil zaten millet genelde ucuz alım...
4TB olsa çökülürdü de 2TB için 4K çok fazla geliyor bana sad değil sonuçta hdd den bahsediyoruz bence çok lazım değilse alınmamalı sad ve ram fiyatları...
Hocam artik oyunalr eskisi gibi sarmiyor surekli yeni farkli oyun cikiyor ve artik hepsi ya birbirine benziyor yada grafikelri her ne kadar iyi olsada...
Bence biraz daha bekle windows 12 cikacak ve sizintilara gore diger windowslarin aksine bosaltilacakmis windows 12 yani gereksiz kullanilmayan yazilimlarin...
Hocam kusura bakmayin ama bu mac yenilecegimizi dusunen biri bence futboldan veya olay/durum analizinden anlamiyordur ve bunuda futbol'u vs. takip etmeyen...
Hocam zaten sonucun o bekledigimiz durum olmasini bekliyorlar ki az akli olan hic bir lgbtQ bireyi o 2 takimin macina gitmez ve bayrak sallamaz yani hadi...
Bence Bunu yapma sebepleri azicik beynini kulananlar icin cok belli
Hepimiz biliyoruz ki bu 2 ulkenin de taraftarlarinin arasinda birileri lgbtQ bayragi...