Oncelikle gelismiyor dedigin platform turkiyenin ''Bu Alanda'' en buyuk platform'u tahmin yapmak yerine ''SimilarWeb'' gibi sitelerden verilere bakarak...
Cok sacma bir sistem oncelikle 100mb internet ne alaka pc internetle beraber mi geliyor Operatorunuzun bundan haberi varmi :kekw:
Ayrica biri pc ye zarar...
Kardeşim, olayı tamamen yanlış anlamışsın. FPS ile Hz aynı şey değil.
60 Hz eski bir monitörde aldığın görüntü ile 180 Hz monitörü 60 FPS'e sabitlediğinde...
Bu arkadasla bir akrabaligin var mi reis ?
(Bence eger cok zengin degilse biri o paralari monitore vermek sacma max 10K bence zengin olanda 16K ya almak...
Ya katiliyorum ama yinede yeni baslamis diyorum sonucta herkesin mukemmel fikirleri olamyabilri ayrica bazen sacma fikirler tutabilir vs. ama bu arkadas...
(daha uzun ve detayli yazmistim ama site server'i coktu tamda o sira o yuzden o kadar yazim cop oldu bu yuzden kisa ve net ozet geciyorum)
Grafikler...
Bir dili ogren menin en iyi yontemi O dile maruz kalmaktir bunu kimse inkar edemez ama bunun cesidi konusnda farkli gorusler olabilir ama sahsen bence en...
Çizen elaman Hinata’nın yüzünü doğru çizememiş baya kötü çizmiş bi tek ondan nefret ediyom hiç beğenmiyorum normal Aİ’lar telif hakkından dolayı anime...
1787578671
Hocam sorunu sadece yönetime atmak bence tek taraflı cahilce bir bakış açısı olur çünkü halkımız da çok problemli herkes bir birinin çukurunu...
Bu adam azının tadını biliyor(!)
Yalnız o aklindeki femboyu biliyorum ama onlar çok nadir haberin olsun sen o body fotolara güvenme çoğu bildiğin boyalı...
O butceyle asla laptop onermem sahsen oyun icin asla laptop alinmaz laptop sadece yaninda tasima ihiiyacain varsa is icin vs. alinabilir o kadar ki cogu...