Hıcam yazdığımı doğru okudunuz mu ?
Bende zaten pahalı bu yüzden eğer ill gerekli değilse ki bir çok kişi için gerekli değil zaten millet genelde ucuz alım...
4TB olsa çökülürdü de 2TB için 4K çok fazla geliyor bana sad değil sonuçta hdd den bahsediyoruz bence çok lazım değilse alınmamalı sad ve ram fiyatları...
Hocam artik oyunalr eskisi gibi sarmiyor surekli yeni farkli oyun cikiyor ve artik hepsi ya birbirine benziyor yada grafikelri her ne kadar iyi olsada...
Bence biraz daha bekle windows 12 cikacak ve sizintilara gore diger windowslarin aksine bosaltilacakmis windows 12 yani gereksiz kullanilmayan yazilimlarin...
Hocam kusura bakmayin ama bu mac yenilecegimizi dusunen biri bence futboldan veya olay/durum analizinden anlamiyordur ve bunuda futbol'u vs. takip etmeyen...
Hocam zaten sonucun o bekledigimiz durum olmasini bekliyorlar ki az akli olan hic bir lgbtQ bireyi o 2 takimin macina gitmez ve bayrak sallamaz yani hadi...
Bence Bunu yapma sebepleri azicik beynini kulananlar icin cok belli
Hepimiz biliyoruz ki bu 2 ulkenin de taraftarlarinin arasinda birileri lgbtQ bayragi...
Valla Sinav koalydi ama Sure cok azdi ve bende okb var takinti ypaip tum sorulari cozmeye calsiyorum ''sirayla'' cozemeyecegimi bilsem bile en az 5dk...
sen sana yanit verdigim yorumunu okudun mu hic ?
Tekrar alintiladim bak su kisma burda ps5 gunumuzdede 4K 60fps yakin performans gosterdigini sanki pc ye...
Bence 2000 Pahali olur yani sonucta giden kisiler genelde cogu haftada 2-3 gun gidiyor ve 1 saat anca spor yapiyordur biraz geri kalan 1-2 saatte sohbet...