Hocam buzluktan alıyorsanız ondan olabilir çünkü çok fazla buzlukta kalınca tadı su gibi olabiliyor yani tadsız oluyor o yüzden normal reyondan alınmalı ve...
Hocam bir kaç farklı konudada buna cevap vermiştim detaylı şekilde ama bu sefer tekrar detaylara vs. Girmicem ve kısaca alınmaz
günümğzde internet gibi bir...
Beyler arkadaş bugün 19:38’de en son aktifmiş ve ne oldu yaptın mı diye soran arkadaşta bugün saat 15:30 da falan sormuştu galiba
Yani cevap vermediğine...
Limonlu en iyisi hıcam niye sevmiyorsunuz anlamadım
Yani bende genel olarak hiç bir içecekte limon , kiraz, portakal dışında sevmiyorum elma,şeftali vs...
Hocam bu arada THH ye laf edip hakkını yemeyin devletin en düzgün çalışan kurumlarından biri çıkan sonuçların %80’nin de falan tüketiciyi haklı buluyor...
Hocam en iyi yanıda CS’de onunla ağızda gargara yapın mikrofon açıkken bakım bakalım ortama ne oluyor bildiğiniz zamanda yolculuk yaptırıyor ilk insan...
Harbi beyler bildiğimiz Jony reisin kafası gibi tertemiz kesenlerden yok mu ?
Bi ara bir tane almıştık tertemiz yapıyordu sonra bizimkiler onu bozdu başka...
Hocam dediklerimi yaptıktan sonra mı oldu anlamadım tam olarak ne yaptınız da dondu ve klavye çalışmıyor ? Kablosuz klavye mi ? Yani kabloyla bağlayın eğer...
Kusura bakmayın ama helede böyle bilinmeyen bir ismi olmayan markanın koktuğuna 14.8K vermek enayiliktir hocam zaten bir kaç belli başlı marka ve model...
Ai falan uğraşacaksan dediğin gibi Nvidia çok daha mantıklı tabi 7000 serisi ve üstü AMD’de olabilir hugging face iş birliği sayesinde ROCm(PyTorch)...