Tamam Hocam Ben ve bu konuda size karşı cevap veren herkes Beyinsiziz ama bi tek sen zekisin en bilgili sensin tamam
Ya hadi biz madem beyinsiz bilgisiz...
Teşekkürler Hocam😅
Kullananlar varsada kullanmamalarını öneriyorum daha bağımsız tamamen ücretsiz uygulamalar varken boş iş mesela müzik indircem diyelim...
Yani Çok bir şey anlaşılmıyor çok koyu siyah olduğu için ışığı emen bir renk galiba
Neyse yani bence bir şey yok yani dışındaki koruma zaten önemli olan...
Vallah Hocam yat kalk Aile’ne dua et benimkiler geçen beni Sabah tekmeledi tartıştık evden attılar 1 gün idare ettim sonra geri döndüm şimdide kira ödiyecem...
Teknoloji Şans işide 3 tane de değiştirip 3’nde de ölü pixel çıkması şans dan fazlası gibi hocam yani diğer yorumlarada bakmak lazım arkadaş haklı olabilir
Öncelikle Sosyal medyada Boş boş dolaşmak yerine Okul projesi olduğu için bile olsa bir şeyler yapamaya çabaladığın için tebrik ederim
(Çok uzun ve yazım...
Baştan sona okudum ve ne kada rişaiz olduğumu bir dhaa fark ettim okumaz okaydım bu ne olum ? İnsanalar modenlik özgürlük adı altında her geçen gün daha...
Dünya’da Ne kadar Enayi Olduğunu biliyor musunuz hocam ?
Bu ülkede Trendyolda Saçma fiyatlara sagolan çöp PC’lerinde ne kadar sattığının farkında mısınız ...
Ciddi ciddi Bu konuya cevap verenler var kafayı yiyecem
Beyler adamın 1-2 konu hariç tüm konuları itopya indirimi hakkında ya insan arada bir dikkat...
Hocam bir konu hakkında bilgisi olmayanlar cevap vermeyince işkence uygulamıyorlar merak etmeyin; yani bilmiyorsanız cevap vermek zorunda değilsiniz...