Hocam ben yaizlimla ugrasiyorum ve yazilim muhendisligi hem 4 yillik bos vakit kaybi hemde puanlari en son tip la kapisiyordu iyi universitelerde ozellikle...
ya kardesim niye gizli sekme olamadan internette malum sitelere giriyon yapamyin su hatayi he yanlis anlasilmasin gizli sekme sadece arama gecmisini...
Yani Drust olacam Eger aldatmiyorsaki on yargili olabilirim ama bu akdar libidosu yuskek birinin aldatmis olma veya evlilik oncesi gecmisi kabarik olma...
Ya zaten sistem kazanmaman üzerine kurulu, o yüzden takmıyorum. Keşke 2024'te sınava ilk girdiğimde rastgele bir üniversiteye girseydim. "İlla ilk 5...
Yasala olarak Muadili (ayni veya es deger modeli) veya mislini (yani daha iyi bir modeli) veya para yi geri vermeliler (parayi iade vermeyi teklif ederseler...
2026 da Clash Royale hesabı alan mı var ?
Ayrıca 3-4K ne 400TL ye satsan şükret bide beyenmemişsin 300-400 ne demişsin adama yani mobil oyunda helede para...
Ya bak yanlış anlama ama tüketim bağımlısı olmayın yani bu tarz şeyler bomboş şeyler git youtube nasıl odaklanır vs. Yaz bunun aynısı çıkar he yanlış anlama...
Olay tamamen modelin o an internet araması yapmamasından kaynaklı. Flash-lite gibi hızlı modeller, direkt kendi hafızasındaki (genelde 2024-2025'ten kalma)...