KaptanMC

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• KaptanMC
      KaptanMC, Selamlar! Ben Xlyra Yeni Üye başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Beyler bu biri mi
    • KaptanMC
      KaptanMC, En Sevdiginiz İçecek Ne başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam buzluktan alıyorsanız ondan olabilir çünkü çok fazla buzlukta kalınca tadı su gibi olabiliyor yani tadsız oluyor o yüzden normal reyondan alınmalı ve...
    • KaptanMC
      İşte interneti en iyi şekilde kullanmayı bilen aklı başında bir vatandaş
    • KaptanMC
      Hocam bir kaç farklı konudada buna cevap vermiştim detaylı şekilde ama bu sefer tekrar detaylara vs. Girmicem ve kısaca alınmaz günümğzde internet gibi bir...
    • KaptanMC
      Beyler arkadaş bugün 19:38’de en son aktifmiş ve ne oldu yaptın mı diye soran arkadaşta bugün saat 15:30 da falan sormuştu galiba Yani cevap vermediğine...
    • KaptanMC
      Limonlu en iyisi hıcam niye sevmiyorsunuz anlamadım Yani bende genel olarak hiç bir içecekte limon , kiraz, portakal dışında sevmiyorum elma,şeftali vs...
    • KaptanMC
      KaptanMC, Tüketici Hakem Heyeti Sonucu Ne Zaman Açıklanır başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam bu arada THH ye laf edip hakkını yemeyin devletin en düzgün çalışan kurumlarından biri çıkan sonuçların %80’nin de falan tüketiciyi haklı buluyor...
    • KaptanMC
      Hocam en iyi yanıda CS’de onunla ağızda gargara yapın mikrofon açıkken bakım bakalım ortama ne oluyor bildiğiniz zamanda yolculuk yaptırıyor ilk insan...
    • KaptanMC
      KaptanMC, Vücud İçin Tıraş Makinesi Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Harbi beyler bildiğimiz Jony reisin kafası gibi tertemiz kesenlerden yok mu ? Bi ara bir tane almıştık tertemiz yapıyordu sonra bizimkiler onu bozdu başka...
    • KaptanMC
      Hava 30 derece nem %60 iken evde CS oynarken sistemin eski diye gpu 70 cpu’da 70 dereceye dayanıp klima gibi odayı dahada ısıtırken balkonu ve camı...
      • 1786736250656.webp
    • KaptanMC
      KaptanMC, Format Atarken Bunla Karşılaştım. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam dediklerimi yaptıktan sonra mı oldu anlamadım tam olarak ne yaptınız da dondu ve klavye çalışmıyor ? Kablosuz klavye mi ? Yani kabloyla bağlayın eğer...
    • KaptanMC
      KaptanMC, Zıo Gamıng Sacmalıgı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam şuan saat gece geç oldu cevap vermez o yüzden yarın öğlen falan direk eksiksiz şekilde bu mesajı at bakalım ne diyecek Bakın ben bilinçli bir...
    • KaptanMC
      KaptanMC, Format Atarken Bunla Karşılaştım. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam bir kaç olasılık var ama genelde bildiğim kadarıyla şöyle; 1-İnternette bağlandıktan sonra windows update aracının indirdiği sürücülerden ve...
    • KaptanMC
      KaptanMC, Zıo Gamıng Sacmalıgı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kusura bakmayın ama helede böyle bilinmeyen bir ismi olmayan markanın koktuğuna 14.8K vermek enayiliktir hocam zaten bir kaç belli başlı marka ve model...
    • KaptanMC
      KaptanMC, RTX 3060 Alınır mı Sizce ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ai falan uğraşacaksan dediğin gibi Nvidia çok daha mantıklı tabi 7000 serisi ve üstü AMD’de olabilir hugging face iş birliği sayesinde ROCm(PyTorch)...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,752
Üyeler
201,300
Son üye
Eymen ilhan
Geri