Arkadaşlar merhaba. İki farklı internetim var ve bunlar tek switch bağlı amacım ip değiştirmeden iki ağa da aynı anda bağlanabilmek bunu tek ethernet kartı ile yapılması mümkünmü
GeForce Experience üzerinden yapın hocam. Monster laptop bilgisayarda aynı sorun vardı müşteri hizmetlerini aradım bu şekilde yapmamı söylediler. Biraz araştırdığım kadarıyla intelin yayınladığı dosyanın içeriğinde isim belirtmediğinden böyle bir sorun olduğu filan yazıyordu
İyi günler herkese. Benim şöyle bir sorunum var arkadaşlar. Elimde SanDisk Ultra II 240GB 550MB-500MB/s ssd si var. Elimde amd işlemcili ve intel işlemcili kasa var. Fakat amd işlemcili kasada ssd den tam performans alamıyorum okuma yazma değerleri intel işlemcili kasama göre daha düşük ve...
denedim hocam ama parametre desteklememektedir diye hata veriyor
1608981130
ben tek parça halinde kullanmak istiyorum hocam . Ayrı ayrı kullanılabilir onu biliyorum
başka yerde göremedim hocam şimdi nereye bakmam lazım tam bilmiyorum ki . Tekrardan bakayım
1608980868
o gönderdiğim resim hocam başkada öyle bir ara yüz yok bulamadım
Arkadaşlar resimde de görüldüğü gibi orta kısımdaki 166 GB devre dışı bırakarak diğer bölünmemiş iki alanı tek bir parça olarak kullanmak istiyorum bu mümkünümdür yardımcı olursanız çok sevinirim.
3 gün önce millenicom internetim bağlandı fakat modemım gelmediği için deneme fırsatım olmadı. Bugün modemim gelmesiyle beraber denedim normalde vaat ettikleri 35 mb aldığım ise 10 mb . Aradım müsteri hizmetlerini teknik ekip inceliyecek dedi sizce yol yakınken iptalmi etsem zaten 16 mb 85...