Daici isimli üyenin son içerikleri

1. D

Babamı kaybettim hiçbir şeye hazır değilim

Baş sağlığı mesajlarınız için teşekkür ederim biraz kitap okumaya karar verdim zihnim en cok ozaman açılıyor ve bu dünyanın sonu değil kesinlikle okuluma devam edip babama lâyık bir evlat olucam yardiminiz icin cok teşekkür ederim
  2. D

Hastalık çok zordu zaten belirli ömrü vardı pankreas kanserini bilen bilir yoğun bakima girerken bile ölücek halim yok ya demişti ölücegini bildiğim halde bisey yapamamak hayat cok zor
  3. D

Ben lise 2 öğrencisiyim ve bugün babamı kaybettim pankreas kanseri nedeni ile allah düşmanıma vermesin benim rol modelim bana geliyorlar ve konuşuyorlar evde cok gürültu var konuşmayı seven bir insan değilim ama bilmiyorum tavsiyeye ihtiyacım var babaannem ve annem beraber yaşıyoruz ablamda...
  4. D

600-700 tl arası oyun için kulaklık

600 ve 700 tl arası kulaklık arıyorum birden fazla alternatif buldum ama fiyatlar okadar değişken ki 1 ay önceki kulaklığa 200 tl zam gelmiş kafamda rampage drop plus var ama oda 650 tl fazla gibi geliyor ama kesin daha iyi secenekler vardı önerilerinizi bekliyorum
  5. D

FİFA 22 Kasma Sorunu

Merhabalar fifa 22 yi gamepass te oynadım yağ gibi akıyordu fakat bugün alıp indirmemle oyun için inanılmaz bir şekilde kasıyor bunun sebebi nedir nvidia kullanmıyorum rx 570
  6. D

İncehesap'tan Sistem alınır mı

Ben aldım cuma verdim salı psu çarşamba kasa filan geldi sadece pau ile ekran kartı takılı değil
  7. D

Ailemi yeni PC almaya ikna edemiyorum

Bence babanı ikna etmek yerine ders çalışman lazımdı babana söz ver ve hedefine ulaşmak için çalış okul olmasada fazla bilgi göz çıkarmaz eğer açılırsa hazırlıklı olursun en azından fena mı olur
  8. D

İncehesap kargo

bugün geldi kurdum
  9. D

İncehesap kargo

Evet normal bende bukadar erken gelince şaşırdım cuma verdim bugün geldi onlarda yarın gelirmi acaba diye merak ettim
  10. D

İncehesap kargo

Merhabalar ben montajsız parçaların monitör klavye mouse ve psu geldi diğer bileşenler nezaman gelir
  11. D

İncehesap Kargo

Arkadaşlar ben bu pc yi toplamak için neler çektim bilemezsiniz ben sizden öneri değil sorumun cevabını istedim evet şuan benim için üstüne para koymak imkansız zar zor bir pc toplamış bütçemi belirlemişim biz türkler niye öneri verirken karşıdakini düşünmüyoruz sanki bu pc ile hiç oyun...
  12. D

İncehesap Kargo

Yukarıdaki kargo 1 ama içinde psu da var ben toplanması istedim bu şekilde bir sıkıntı çıkarmı ?
  13. D

İncehesap kargo

Alıcağım pc sihirbazda daha ucuz o yüzden daha fazla biriktirme şansım yok
  14. D

İncehesap kargo

Geç gelmesinde problem yok zaten 4 gün yasak olacak bayramda da 4gün olur haziranın 10 15 gibi gelir herhalde
  15. D

İncehesap kargo

Allah nasip ederse cuma günü incehesap tan pc sihirbazından toplamış olduğum pc yi sipariş ediceğim kaç günde elime ulaşır
Geri