Baş sağlığı mesajlarınız için teşekkür ederim biraz kitap okumaya karar verdim zihnim en cok ozaman açılıyor ve bu dünyanın sonu değil kesinlikle okuluma devam edip babama lâyık bir evlat olucam yardiminiz icin cok teşekkür ederim
Hastalık çok zordu zaten belirli ömrü vardı pankreas kanserini bilen bilir yoğun bakima girerken bile ölücek halim yok ya demişti ölücegini bildiğim halde bisey yapamamak hayat cok zor
Ben lise 2 öğrencisiyim ve bugün babamı kaybettim pankreas kanseri nedeni ile allah düşmanıma vermesin benim rol modelim bana geliyorlar ve konuşuyorlar evde cok gürültu var konuşmayı seven bir insan değilim ama bilmiyorum tavsiyeye ihtiyacım var babaannem ve annem beraber yaşıyoruz ablamda...
600 ve 700 tl arası kulaklık arıyorum birden fazla alternatif buldum ama fiyatlar okadar değişken ki 1 ay önceki kulaklığa 200 tl zam gelmiş kafamda rampage drop plus var ama oda 650 tl fazla gibi geliyor ama kesin daha iyi secenekler vardı önerilerinizi bekliyorum
Merhabalar fifa 22 yi gamepass te oynadım yağ gibi akıyordu fakat bugün alıp indirmemle oyun için inanılmaz bir şekilde kasıyor bunun sebebi nedir nvidia kullanmıyorum rx 570
Bence babanı ikna etmek yerine ders çalışman lazımdı babana söz ver ve hedefine ulaşmak için çalış okul olmasada fazla bilgi göz çıkarmaz eğer açılırsa hazırlıklı olursun en azından fena mı olur
Arkadaşlar ben bu pc yi toplamak için neler çektim bilemezsiniz ben sizden öneri değil sorumun cevabını istedim evet şuan benim için üstüne para koymak imkansız zar zor bir pc toplamış bütçemi belirlemişim biz türkler niye öneri verirken karşıdakini düşünmüyoruz sanki bu pc ile hiç oyun...