İncehesap kargo

Daici

80+
Reaksiyon skoru
9
Allah nasip ederse cuma günü incehesap tan pc sihirbazından toplamış olduğum pc yi sipariş ediceğim kaç günde elime ulaşır

Ben cuma günü indirimlerden hızlı kargo diye monitör siparişi verdim pazartesiden itibaren her gün kargolayacağız diye geçiştirdiler hala değişen bir şey yok. Pc çok daha uzun sürer diye tahmin ediyorum

Allah nasip ederse cuma günü incehesap tan PC sihirbazından toplamış olduğum PC yi sipariş ediceğim kaç günde elime ulaşır
Cuma günleri İnceHesap için yoğun bir gün büyük ihtimale 2-5 gün arasında kargoya verilir en fazla 2 hafta.

Geç gelmesinde problem yok zaten 4 gün yasak olacak bayramda da 4gün olur haziranın 10 15 gibi gelir herhalde

Allah nasip ederse cuma günü incehesap tan PC sihirbazından toplamış olduğum PC yi sipariş ediceğim kaç günde elime ulaşır
Kral tekrar sistem toplarsan, sihirbazdan toplama...

Ben cuma günü indirimlerden hızlı kargo diye monitör siparişi verdim pazartesiden itibaren her gün kargolayacağız diye geçiştirdiler hala değişen bir şey yok. PC çok daha uzun sürer diye tahmin ediyorum
Aynı gün boş kasa siparişi verdik 6. gün geldi

Arkadaş aldı sistem tam 15. iş günü kargoladılar ve çok geçiştirme, tutarsız cevaplar verme vs yapıyorlar. Vaktin varsa incehesaptan sipariş ver yoksa kanser olursun

PC daha uzun sürer ama cuma günü kulaklık aldım dün kargoya vermişler.

Yarın gece 00:00'dan sonra sokağa çıkma yasağı geliyor 4 gün. Tahminimce 2-3 haftada elinde olur bilgisayar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,580
Üyeler
186,752
Son üye
Musti1
Geri