Özellikle yağmurlu havalar da bir anda önüme beyaz bir ışık düşüyor ve tüm ekranı beyaz renge çeviriyor beni aşırı rahatsız ediyor bu durum çözümünü bilen varsa yazabilir mi?
Ekran kartım: AMD 6750XT
Işlemcim: AMD RYZEN 5 5600X
Ana kart: ASUS PRIME B550 PLUS
Arkadaşlar selam AC Originsi steamden satın aldım, yükledim ve girdim ancak "press any key" tuşuna bastıktan sonra oyundan atıyor. Hiçbir hata kodu vesayre almıyorum garip bir şekilde anlamadım
Sistemim:
Acer aspire F15 f5-573g-52pj
--------
Nvidia GeForce 940mx (2 GB VRAM)
Intel I5-7200U
1 TB HDD
Hocam bu kasa için fazla gereksiz şunu alabilirsiniz diyeceğiniz bir şey var mı? Asıl korktuğum kasa ile soğutucunun uyuşmaması onun dışında güçlü bir kasa oldu işlemcinin parasını eklememisim 150 euro ordanhadi üstüne 50 euro daha koydum ana kartı Asus prime B-550M pro yaptım desek 900€ gibi bir...
Kasa:
EMPIRE GAMING - PC case Gamer Ruby – ARGB Medium Tower ATX, MATX, ITX – Mainsblende – Sidewall made of acrylic glass – 4 fans 3 pin 5V LED RGB Addressable 120 mm -MB Sync – White
Işlemci soğutucu:
Cool MasterLiquid ML240L V2 RGB CPU cooler white(kasa ile soğutucu uyuşuyor mu emin değilim...
Selamün aleyküm arkadaşlar. Gigabyte Radeon RX 6600 eagle 8 GB bu kart hakkında sorun yaşadığınız bir olay oldu mu? Sevmediğiniz veya sevdiğiniz kısımları anlatır mısınız?
Anlamadığım şekilde son zamanlarda çok sıklıkla karşılaşıyorum Mount and Blade:Warband girdiğim zaman kapanıyor ya da bilgisayar tam açtım windows ekrani geldi kapanıyor. Görev yöneticisinden takip ediyorum sürekli şuan ram takviyesi gerekiyor hatta sipariş ettim ama önceden böyle sorunlar...
Nvidia experience cok harciyor kaldir diyorum kalkmiyor .ddd
1704808663
Çok teşekkürler yardımın için
1704809209
Bu arada kanki ben Almanya'da oturuyorum yeni taşındım amazondan alicam oyuzden yani güvenilirlik kısmında bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Suanlik geçici laptop getirdi amcam...