Peki bıçaklar kaç maçta en yıpranmış haline dönüyor bunuda cevaplarsanız güzel olur
1715975381
Hocam en ucuz bıçak olan gutsun yıpranmış hallerine baktım bayağı kötüydü ne kadar sürede ne kadar yıpranıyor ve alan oluyormu
Komik olacak ama çocukluğumdan beri kalın bacaklarım var erkeğim ve bu yüzden pantolonları ve eşofmanları genelde inik giyerim tam çekince tayt gibi oluyordu,şimdi baggy giyiniyorum ama nasıl giyeceğimi bilmiyorum xd.İnik giymem normal bir şey mi insanların pantolonları gözüme çarptığında genelde...
Merhaba faturalı hattım 2 gün önce cuma günü faturasını ödemediğim için kısıtlanacak mesajı geldi ama hala internet vesaire çalışıyor acaba bu ne kadar daha sürer ona göre harçlığımı başka bir yere kullanacağım
Merhaba 10fastfingers ta türkçe kelimeler yazmak ama ingilizce klavye kullanmak istiyorum örneğin alınmak kelimesi yerine alinmak'i doğru saysın istiyorum nasıl yapabilirim
Şuan 10. Sınıfım ama 8. Sınıftan sonrası derslerim berbat.Normalde ortaokulda başarılı bir öğrenciydim ama 7. Sınıfta korona başlayınca kendimi oyuna sardım çocukken bana çok katı bir şekilde oyun yasaklanmıştı.Ve korona başlayınca derslere girmeyip anneme genellikle yalan söyledim bu yalanlarım...
küçüklükten beri aşağılık kompleksim var ve bu durumum yüzünden hep dışlandım,mesela ortaokulda sınıfın en çok konuşan kişisiyken şuan lisede sınıftaki kimseyle konuşmuyorum.Ortaokulda, liseye geçince dışlanmam diye düşündüm ama öyle olmadı ***** saçma sorular soruyorum boş sorular yani.9...
Filmin felsefesinden bahsediyorum işsiz kalma sorunum yok zaten, benim gibi olan var mıdır diye açtımda konu dışı bir forum değil heralde kimse konu dışına bakmıyor
Hepsi boş geliyor işte keşke bunların hiçbirini düşünmeyeceğim bir dövüş kulübü olsaydı filmde bir replik var Dövüşten sonraki gün herşeyin sesi kesiliyor diye gerçekten bende bunu istiyorum son 2 aydır çok fena etkisinde kaldım şu filmin tüm repliklerini ingilizce makalelerini ezberlemişimdir...