Kendim gibi davranamıyorum

Reaksiyon skoru
84
küçüklükten beri aşağılık kompleksim var ve bu durumum yüzünden hep dışlandım,mesela ortaokulda sınıfın en çok konuşan kişisiyken şuan lisede sınıftaki kimseyle konuşmuyorum.Ortaokulda, liseye geçince dışlanmam diye düşündüm ama öyle olmadı ***** saçma sorular soruyorum boş sorular yani.9. sınıftada böyle oldu ve şuan 10. sınıfım aynısı yaşanmasın diye kimseyle konuşmuyorum konuşmak istiyorum ama konuşmamayı tercih ediyorum.Bu aşağılık kompleksi sonucunda beni dışlamış kişilerin yanında beynim otomatikmen beni saf birisi ilan ediyor.Ve kendim değilde saf birisiymiş gibi hissediyorum ve bu da davranışlarımı etkiliyor.Bir tavsiyesi olan varsa yazmasından memnun olurum

Bence çevrendeki sana en yakın en düzgün insanla konuşmaya çalış ama bu konuşmak için konuşma olmasın düzgün bir konuşma olsun baktın ki çevrendeki en düzgün insan bile yamuk susuzluktan öleceğim diye zehir içme
Post automatically merged:

Bu arada zerre alakası yok ama bir şey diyeceğim sakın ama sakın fonksiyonları öğrenmeden 10.sınıfı bitirme fonksiyonları tam kavra

Ortama göre konuşmuyorsundur bence. Benim hem yakınımda kafa dengi adam yoksa konuşmam hem de tanımadığım insan varsa konuşmam. Senin böyle çok yakın olduğun biri var mı? Çocukluk arkadaşın, kuzenin... Onların yanında da mı böylesin?

Ortama göre konuşmuyorsundur bence. Benim hem yakınımda kafa dengi adam yoksa konuşmam hem de tanımadığım insan varsa konuşmam. Senin böyle çok yakın olduğun biri var mı? Çocukluk arkadaşın, kuzenin... Onların yanında da mı böylesin?
Hayır hiç yok

Bence çevrendeki sana en yakın en düzgün insanla konuşmaya çalış ama bu konuşmak için konuşma olmasın düzgün bir konuşma olsun baktın ki çevrendeki en düzgün insan bile yamuk susuzluktan öleceğim diye zehir içme

Bu arada zerre alakası yok ama bir şey diyeceğim sakın ama sakın fonksiyonları öğrenmeden 10.sınıfı bitirme fonksiyonları tam kavra
Sağolasın hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri