dangal isimli üyenin son içerikleri

1. D

Ekran Kartım Kendiliğinden Silindi

Arkadaşlar dün gece durduk yere pil kısmında çarpı işareti vardı.Pil yok yazıyodu.Sonra kendiliğinden düzeldi.Arkadaşlarla Lole girdik normal hiçbir sıkıntı yoktu.O günün sabahında (tahmini 8 saat sonra) farklı oyuna girdim 5-10 fps anca alıyorum.Kapatıp açtım reset attım sorun düzelmedi.Nvidia...
  2. D

Anker Soundcore note 3İ Parasını Hak Eder mi ?

Arkadaşlar 1000 tl bütçe civarlarında fiyat performans olarak bu kulaklığı gördüm ama parasının hakkını veriyor mu ?
  3. D

1000 TL civarı bütçe ile Bluetooth kulaklık öneri

arkadaşlar 1000 tl bütçe var.Genelde müzik dinlemek için kullanacağım.Öyle sürekli bir kullanımım yok.Ortalama bir şey yeterli. (kulakiçi ve silikonlu istiyorum)
  4. D

Hepsiburada Aldığım İlan Boş Geldi

link yok dostum ilanı kaldırmışlar sonradan
  5. D

yok direkt bisiklet yani dergi foto moto da yok direkt safi bisiklet satıyor ve fotoğrafta öyle.Dergisi mergisi demeye kalkarsa yanıltıcı fotoğraftan sıkıntı bu sefer :D
  6. D

arkadaşlar hepsiburada da bisiklet satılıyodu 56 tl ye aldım :D ama ürün boş geldi.Bunları nereye şikayet edebilirim ? Hayır mantıken ben bisiklet almak istiyordum ve 56 lira bana çok uygun geldi bütçeme uygun diye aldım.Bu ürünün parasını da ödedim ama ürün bana gelmedi boş bi kutu...
  7. D

Bu Video Kapaklarını Nasıl Yapıyorlar

arkadaşlar çok merak ediyorum ve genelde de bulamıyorum.Bu tarz video kapaklarını nasıl yapıyorlar ne üzerinden yapılıyor ? ben de kendi kanalımda farklı oyunlarda ilgi çekici kapaklar yapmak istiyorum.
  8. D

Razer mi Gamepower kulaklık mı ?

Razer kraken X mi yoksa gamepower mihawk kulaklık mı daha iyi ? İkisi arasında ne tür fark var ?
  9. D

Bu Parçayı Nasıl Kullanabilirim ??

Alttaki kablolara 12 volt bağladım üssten çıkış aldım.İstediğim şekilde kademeli oldu ama Üstten bağlasaydım ne değişmiş olurdu ?
  10. D

Laptopum ısınıyor yardım edin lütfennn

Kendin yap bence.Ben almak yerine kendim yaptım aldıklarımdan daha iyi çalışıyor.2 tane 12cm pc fanı iş gördü
  11. D

Bu Parçayı Nasıl Kullanabilirim ??

Arkadaşlar labtop soğutucu yaptım.Bu parçayı kademe ayarı olsun diye kullancam.Nerden söktüm bilmiyorum ama işe yarar mı ? Devreye nasıl bağlamam gerekiyor ?
  12. D

Monster Notebook SSD sorunu

arkadaşlar gerçekten çok sinirliyim.Monster Abra a5 15.8 modelini aldım samsung 240 gb m2 ssd var ve değerleri 2000 okuma/1000 yazma...Ama bu değerleri vermediğini aradan zaman geçince farkettim ve hemen test yaptım.Testte sonuçlar 2000/180 çıktı.Böyle olunca garantiye gönderdim.Garantiden geldi...
  13. D

Adata legend 710 mu MLD m2 ssd mi ?

Sanırım iki markada kronik sorunlar var.Örneğin adatanın "SU650" modeli kronik sıkıntılı olduğu için kimse beğenmiyor ama fotoğrafta attığım modeli abduulah abi dün hikayesinde beğendiğim bir model olarak söylemiş 1686823167 kioxia daha kötü diyorlar ama emin misiniz 1686823210 MLD değerleri...
  14. D

Adata legend 710 mu MLD m2 ssd mi ?

Dostlarım iki ssd fiyat olarak birbirine çok yakın.İki ssd de belirtilen değerlerin aşağısında performans vermiş ama şöyle bir durum var: mld 1800 yazma verirken adata 1200 vermiş.Bu durumda bana MLD daha cazip geliyor fakat adata duyduğum bir marka.MLD yeni duyuyorum.Yardımcı olursanız...
Geri