Merhaba arkadaşlar iş bankası hesabı açarsam nays indirimlerini kullanabileceğim öte yandan garanti de güzel gibi duruyor kampanyalarda bende şuan ziraat ve enpara var siz ne dersiniz?
Arkadaşlar yarın 18 yaşına gireceğim banka hesabı açmayı düşünüyorum ileriki zamanlarda şubeden mi açılıyor hesap şubeye gitmeden de açılıyor diye duydum ayrıca önereceğiniz banka varsa lütfen yazın
Selam arkadaşlar bugün ekran kartımda bir sorun olduğunu düşündüm ve macununu yenilemek istedim frost x25 macununu kullandım fakat bakımı yapıp yaktıktan sonra görüntü gelmedi bir daha macununu sıktım fakat yine görüntü yok daha devam etmek istemiyorum macun bitecek yoksa ne yapmalıyım (RX 580 8 GB)
Redmi buds 6 play modeli 550 TL civarlarında redmi buds active modeli ise n11 kuponu ile 620 TL'ye düşüyor birde buds 6 lite var o da 666 TL falan hangisi daha iyi yada daha iyi önerebileceğiniz model var mı genelde ders belki biraz müzik için kullanacağım
Gerçekten 4 ayda iki tarafıda bitirmek mümkün mü eğer olabilirse ikisine girmek tabii ki önceliğim olurdu
1741082284
Gerçekten 4 ayda iki tarafıda bitirmek mümkün mü eğer olabilirse ikisine girmek tabii ki önceliğim
35-40 tyt hocam
1741082371
Hocam eğer ayt çalışırsam tyt'de ciddi patlarım ki...