Termal macun sonrası ekran gelmiyor

DanteSparda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
181
Selam arkadaşlar bugün ekran kartımda bir sorun olduğunu düşündüm ve macununu yenilemek istedim frost x25 macununu kullandım fakat bakımı yapıp yaktıktan sonra görüntü gelmedi bir daha macununu sıktım fakat yine görüntü yok daha devam etmek istemiyorum macun bitecek yoksa ne yapmalıyım (RX 580 8 GB)

Macun ile görüntünün alakası ne ? Kabloları düzgün bağladın mı ?

Selam arkadaşlar bugün ekran kartımda bir sorun olduğunu düşündüm ve macununu yenilemek istedim frost x25 macununu kullandım fakat bakımı yapıp yaktıktan sonra görüntü gelmedi bir daha macununu sıktım fakat yine görüntü yok daha devam etmek istemiyorum macun bitecek yoksa ne yapmalıyım (RX 580 8 GB)
la sıkma o macunu artık macunla çalışmıyor bilgisayar be gardaş

çok dokundun mu karta knk istersen bios pilini çıkarıp biosu sıfırla sonra yeniden başlat birde işlemcinde gpu varsa kartı cıkarıp anakarta bapla monitörü öyle dene geliyor mu

çok dokundun mu karta knk istersen bios pilini çıkarıp biosu sıfırla sonra yeniden başlat birde işlemcinde gpu varsa kartı cıkarıp anakarta bapla monitörü öyle dene geliyor mu
Başka bileşen sökmüş olabilir misin ekran kartıyla birlikte ram vs ?
Hocam görüntü geldi ama bu sefer monitörde karıncalanmalar oluyor ne olabilir sizce sebebi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,647
Üyeler
183,868
Son üye
botanaslan
Geri