iyi forumlar direk konuya gireceğim
İnternetim Superonline ve kablo bağlayıp oyuna giriyorum ama online oynayamıyorum sola hareket ettıgımde karaterım 500M yürüyor bunun bir çözümü var mı
Birisi bana superonline ile akalalı bir sorun demişti size danışmak istedim
Piyasadan artık çok uzağım yoksa konu bile açmam yine de elinize emeğinze sağlık teşekkür ederim öneriler için
LCD bakarım tek istediğim görüntü ve akıcılık zaten
ps5 de oyun oynayıp çok az da iş için kullanacağım bütçemi 'şu kadar arttırırsan daha iyi olur' dediğiniz monitörlere bağlı olarak arttırabilirim
Görüntüye önem veriyorum arkadaşlar. Ama derseniz oled değil de şunu alırsan daha iyi olur yine okeyim
Konuyu çok okumadım fakat intel arc ekran kartlı bir arkadaşım vardı sistem 3-4 aylıktı ekranda yeşil çizikler çıkıp çıkıp duruyordu önermeyeceğim o yüzden
Drift L berbat bir motor piyasası ve parçası olduğu için tutuluyor sadece
Tabii şöyle bir şey de var iyi dedikleri kısım bütük ihtimal top speed falandır top speede bakarsak cbr500r 180 falan yapıyor 450SR 200 civarı ama asla bi honda kadar sağlam olamaz 20 bine gelmeden patlar
Bu yüzden hocam...
Hayırlı olsun arabaların sağ ya da sol farından takip edip önünüzü görmediğiniz araçları sollamayı unutmayın
Canınız şaka değil aramıza hoş geldin sormak istediğin bir şey olursa seve seve yardımcı olurum
Newlight Pro öneririm istediğiniz motor gerçekten kötü
Piyasası yok, parçası yok, hız yok, kalite yok...
En azından maxi scooter bir tık daha iyi olacaktır.
Liseye başladığımda 182 civarındaydım şuan 21 yaşındayım boyum 192
Bu cümleden boyumuzun bir anda uzamadığına varıyoruz
Fakat lise zamanlarımda bol bol yüzerdim faydası görülüyor
Ek olarak yemek yiyin :D