DarkLegion3 isimli üyenin son içerikleri

1. DarkLegion3

Superonline FC26 Oynamak için uygun mu? Ping Sorunu Yaşıyorum

iyi forumlar direk konuya gireceğim İnternetim Superonline ve kablo bağlayıp oyuna giriyorum ama online oynayamıyorum sola hareket ettıgımde karaterım 500M yürüyor bunun bir çözümü var mı Birisi bana superonline ile akalalı bir sorun demişti size danışmak istedim
  2. DarkLegion3

Motorla yola gidilirmi

Çıkılır. Fazla zorlamadan 30KM de bir mola verirseniz motorunuz için daha sağlıklı olacaktır.
  3. DarkLegion3

20K Bütçe İle Oled Monitör Önerisi

Hocam PS'de kullacağım yine de sorun olur mu?
  4. DarkLegion3

Hiç anlamam o işlerden yapmasam olur mu?
  5. DarkLegion3

Piyasadan artık çok uzağım yoksa konu bile açmam yine de elinize emeğinze sağlık teşekkür ederim öneriler için LCD bakarım tek istediğim görüntü ve akıcılık zaten
  6. DarkLegion3

Şimdi araştırdım da 20.000'e oled yokmuş :D farklı alternatif öneriniz var mı?
  7. DarkLegion3

ps5 de oyun oynayıp çok az da iş için kullanacağım bütçemi 'şu kadar arttırırsan daha iyi olur' dediğiniz monitörlere bağlı olarak arttırabilirim Görüntüye önem veriyorum arkadaşlar. Ama derseniz oled değil de şunu alırsan daha iyi olur yine okeyim
  8. DarkLegion3

İntel arc A750 alınır mı? 20-08-2025

Konuyu çok okumadım fakat intel arc ekran kartlı bir arkadaşım vardı sistem 3-4 aylıktı ekranda yeşil çizikler çıkıp çıkıp duruyordu önermeyeceğim o yüzden
  9. DarkLegion3

Küba race 125 hakkında?

Drift L berbat bir motor piyasası ve parçası olduğu için tutuluyor sadece Tabii şöyle bir şey de var iyi dedikleri kısım bütük ihtimal top speed falandır top speede bakarsak cbr500r 180 falan yapıyor 450SR 200 civarı ama asla bi honda kadar sağlam olamaz 20 bine gelmeden patlar Bu yüzden hocam...
  10. DarkLegion3

Küba race 125 hakkında?

O motorlar yeni olduğu için üretmeye başlamadılar muhtemelle Bildiğiniz kaynakçı tarzı yerlerde özel olarak yaptırabilirsiniz bende tam bilmiyorum
  11. DarkLegion3

Küba race 125 hakkında?

Hayırlı olsun arabaların sağ ya da sol farından takip edip önünüzü görmediğiniz araçları sollamayı unutmayın Canınız şaka değil aramıza hoş geldin sormak istediğin bir şey olursa seve seve yardımcı olurum
  12. DarkLegion3

Küba race 125 hakkında?

Newlight Pro öneririm istediğiniz motor gerçekten kötü Piyasası yok, parçası yok, hız yok, kalite yok... En azından maxi scooter bir tık daha iyi olacaktır.
  13. DarkLegion3

Küba race 125 hakkında?

Özellikle cross mu olmalı?
  14. DarkLegion3

5 yıldır boy uzamıyor. Yaş 17

Liseye başladığımda 182 civarındaydım şuan 21 yaşındayım boyum 192 Bu cümleden boyumuzun bir anda uzamadığına varıyoruz Fakat lise zamanlarımda bol bol yüzerdim faydası görülüyor Ek olarak yemek yiyin :D
  15. DarkLegion3

Yardım Spider-man 2 crack bulabilir miyim ?

Gamesatıştan hesap satın alın. 3 Oyun 100 Lira gibi teklifleri oluyor
Geri