ayranli_tuz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 522
3 ayda bir yaksak her yandığında değiştiriyorlar mı garanti içinde :d1 sene içinde yansın ne olacak 3 yıl yanma garantisi var.
3 ayda bir yaksak her yandığında değiştiriyorlar mı garanti içinde :d1 sene içinde yansın ne olacak 3 yıl yanma garantisi var.
Hocam PS'de kullacağım yine de sorun olur mu?yapmazsan 1 sene olmadan paneli yakarsın burn in olur herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
statik görüntüleri sevmiyor
3 ayda nasıl yakıcan reis? Tüm gün ekranı sabit bir ögede mi bırakıcan? Eğer kötüye kullanırsan üst üste degisim yapmazlar zaten. Normal kullanımda 1 sene içinde kolay kolay yanmaz. Testlerine baktım bunun için. Eski nesil bile 1 yıl içinde yanmıyor.3 ayda bir yaksak her yandığında değiştiriyorlar mı garanti içinde :d
120hz benim ekran önceki monitörde 180hz pek hissettirmiyor yaiphone düz model kullanıyorsan çığır açması gerekiyo 60 hzden 360 hz
Yenileme hızından bahsetmiyor. iPhone ekranı da OLED monitörün OLED oluşu hayatımı değiştirmedi ben çok büyük bir şaşırma yaşamadım diyor.iphone düz model kullanıyorsan çığır açması gerekiyo 60 hzden 360 hz
12 bpc modunu açınca baya fark oluyor renkleri arasında amaYenileme hızından bahsetmiyor. iPhone ekranı da OLED monitörün OLED oluşu hayatımı değiştirmedi ben çok büyük bir şaşırma yaşamadım diyor.