Darklight20 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Atk N9 Ultra Dip Ses Var mı

Wrait den ATK neptün n9 ultra almayı düşünüyorım fakat dip ses sorunu var diyorlar alınır mı? Bu dip ses sorunu bütün kulaklıklarda var mı
  2. D

Yeni Monitörde Işık Süzmesi Gamepower Sonic T80

odayı zifiri karanlık yapınca ellioluyo benimki ışık açıkken ve normal kullanımda fark edilmiyor bile iade etsemmi ki acaba uğraşmakta istemiom ya
  3. D

Yeni Monitörde Işık Süzmesi Gamepower Sonic T80

Yeni monitör aldım ışık süzmesi var ama ıps panellerde bu normal diyorlar sizce normal misağdaki eski monitörün soldaki yeni
  4. D

Yardım Ryzen 5500 Çok Isınıyor

bende 5600 vardı ilk başlarda benimkide çok ısınıyordu benimki işlemci üzerine tam oturmamış macunun bir tarafın vidasını az sıkmışım yani hepsi tam oturduğundan düz olduğundan emin ol
  5. D

Monitörddeki Çizgiler

yok ya baktım da monitörde sorun hani bazıları fön makinesi fln diyorda temelli gitmesin şimdi
  6. D

Monitörddeki Çizgiler

yani ben bunu 2 yıl önce 3500 e fln almıştım panel değişimi ne kadar olur acaba marka gameon gops18024 1785169325 çizgiler ileride büyür müyoksa böyle kalırmı bari 2.monitör olarak kullanayım
  7. D

Monitörddeki Çizgiler

Monitörün alt kısmında böyle çizgiler oluştu garanti süresi bitti bunu varmıdır bi çözüm yolu ileride büyür mü bunlar
  8. D

Rebelx Zenith Almaya Değer mi?

İdefixte stoklar tükenmiş
  9. D

Rebelx Zenith Almaya Değer mi?

Merhaba arkadaşlar, bu aralar koltuk arayışındayım. Bütçeme uygun olarak (5000-7000 TL) ararken bu ürünü buldum...
  10. D

Samsung OLED G5 Alınır ?

Merhabalar oled monitörlerde uzun kullanıma bağlı olarak oled yanması oluşuyor uzun kullanımda yanma olacaksa niye bu kadar fiyatlar verilir acaba ben alacaktım sırf şu yanmadan dolayı caydım
  11. D

🔥İndirim Samsung Odyssey G5 Monitör (OLED 27" 2k 180hz) - 18 Bin TL

Merhabalar oled monitörlerde uzun kullanıma bağlı olarak oled yanması oluşuyor uzun kullanımda yanma olacaksa niye bu kadar fiyatlar verilir acaba ben alacaktım sırf şu yanmadan dolayı caydım
  12. D

Yardım pc de oyunun kendi kenine kapatması

Marvels Spider-Man Remastered oynamaya başladım daha yeni ve bir anda bilgisayarım kapandı elektrik gitti sandım ama hayır oyun bilgisayarımı kapattı resmen. Açıp yeniden girdim uzun bir süre oynadım sonra tekrar kapandı bilgisayarım yeniden açıp şifreyi girdiğim esnada da mavi ekran aldım...
  13. D

oyunda pc kendi kendine kapanıyor

Marvels Spider-Man Remastered oynamaya başladım daha yeni ve bir anda bilgisayarım kapandı elektrik gitti sandım ama hayır oyun bilgisayarımı kapattı resmen. Açıp yeniden girdim uzun bir süre oynadım sonra tekrar kapandı bilgisayarım yeniden açıp şifreyi girdiğim esnada da mavi ekran aldım...
  14. D

psu kaç w elektrik harcar

tmdır eyw
  15. D

psu kaç w elektrik harcar

yani hep psu dan dolayı sürekli 500w çekmez deme
Geri