Darklight20
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Monitörün alt kısmında böyle çizgiler oluştu garanti süresi bitti bunu varmıdır bi çözüm yolu ileride büyür mü bunlar
geçmiş olsun. çözümü panel değişimi, yeni monitör için bütçe hazırlayıp monitör bakmaya başlaman daha ekonomik olacaktır.Monitörün alt kısmında böyle çizgiler oluştu garanti süresi bitti bunu varmıdır bi çözüm yolu ileride büyür mü bunlar
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
yani ben bunu 2 yıl önce 3500 e fln almıştım panel değişimi ne kadar olur acabageçmiş olsun. çözümü panel değişimi, yeni monitör için bütçe hazırlayıp monitör bakmaya başlaman daha ekonomik olacaktır.
çizgiler ileride büyür müyoksa böyle kalırmı bari 2.monitör olarak kullanayımgeçmiş olsun. çözümü panel değişimi, yeni monitör için bütçe hazırlayıp monitör bakmaya başlaman daha ekonomik olacaktır.
yetkili servisi ile iletişime geçmeden bilemeyiz. panel + işçilik olarak ücretlendirirler muhtemelen.yani ben bunu 2 yıl önce 3500 e fln almıştım panel değişimi ne kadar olur acaba
marka gameon gops18024
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
çizgiler ileride büyür müyoksa böyle kalırmı bari 2.monitör olarak kullanayım
yok ya baktım da monitörde sorun hani bazıları fön makinesi fln diyorda temelli gitmesin şimdikablo oyala bi bir şey oluyorsa kablodur değilse panel sorun olabilir.