Bu tarz sorunlar 3950 sensörde yaşamazsın. Mouse pad kaynaklı olduğunu sanmıyorum.
Scyrox V8 geçmeden önce Corsair M55 bir kablolu fare kullanıyordum. Onda...
Bu bütçede Scyrox öneririm. Kendim v8 kullanıyorum. Bu farelerin alıcıları kaliteli, öyle gecikme falan yaşamazsınız. Yanında bir kablo ve alıcı geliyor...
Speed yüzey belki CS için uygun olmayabilir. Spirit of Aim düzü (40x40 mavi olan) speed yüzeyi var. Şu an kullanıyorum, kolu bir tık zorlarsan yakabiliyor...
Şarj istasyonunda satıcılar belirsiz. Amazon değilse veya Overgame, Gizala vb. değilse almanızı önermem. PS ve Xbox aksesuarlarında çakma ürün olayı çok...
AMD Chipset sürücüsünü kaldır. Sistemi yeniden başlat.
Sonrasında Windows update ile sürücü güncellemelerini kontrol et.
Ama öncesinde şu ayarın açık...
Araç vb. kullanmaktan hiç anlamam. Ama önüme 1-2 tane motor hesabı düşüyordu. En çok yaptıkları şey yola çıkmadan veya ara sıra motoru kontrol etmek. Bunu...
Razer malzeme kalitesi çok iyi değil. Omurga ve kablolar ₺999 satılan H2002D göre kötü öyle diyeyim. Sert ve içi boş gibi hissettiren bir plastik var. Kırma...
Kupon indirimi dışında mı ₺500 verebiliyorsun? Aşağıda önereceğim ürün ₺150 kupon ile ₺407 denk geliyor.
Bu fiyat aralığına aradığın şey tamamen konfor...
Hikayeli oyun falan oynuyorsan fonksiyon tuşlarının yokluğunu alıyorsun. Yani her türlü %75 veya TKL klavye almanı öneririm. %60 böyle sadece Valorant, CS2...