Alacağınız klavyeyi ve Aula ürünlerini Teknostore satıyor. Sadece spesifik 1-2 modeli Beta Teknoloji (yani Gaminggen) satıyor. Başka satıcısı yok. Farklı...
AM4 bir anakart ve 5600 işlemci çok daha iyi yatırım olur. Özellikle UE5 oyunları (çoğu çok oyunculu oyun da kullanıyor) falan oynayacaksanız Intel'den...
Bağlantıdaki ürünleri öneririm. Yukarıdaki ürün fiyatına 6 ısı borulu alabiliyorsun. Isı borusu sıcaklığı aldığından ne kadar fazla o kadar iyi diyebilirim...
Bu ikiliyi öneririm. Videoda yazılıma değiniyor, tuşlara istediğini atayabiliyorsun. Zaten güncel FPS falan oynuyorsan CoD, BF6 vb. soldaki genelde geriye...
Razer'ın kronik sorunu olmayan ve yeni ürünleri ₺5-6K'dan başlıyor. O yüzden insanlar Çinli kaliteli markalara yönelmiş durumdalar. Yukarda önerdiklerim...
Intel işlemcelerin oyun tarafında çok sorunu var. Özellikle UE5 oyunlarında bol bol stutter yaşanıyor. Başlarda 1-2 tane işlemci serisine özeldi de hepsinde...
Odyssey'i sırf bitirmek için bitirmiştim. Hikayeyi bitirdiğimde oyunun %23'ü mü ne tamamlanmıştı. Unity'nin herkes buglarını söyler ama oynanışı facia. Bu...
Ben Origins, Odyssey ve Vallhalla aldım ama oynamadım. Shadows'u oynadım ve nefret ettim. Japonya hiç de ilgimi çekmiyordu. Ayrıca bina vb. gibi şeylerden...
Kablosuz olarak 8K Hz, manyetik switch bu klavye var.
https://www.beastespor.com/product-page/beast-r75-pro-8k-hz-wireless-manyetik-switch-klavye
Ben bu...
Bu arada üst mesaja ekleyince aradan kaçmasın, AC oyunları o dönemle ilgili yapılara yer verdiğinden çok da çirkin gözüken oyunlar değiller. Dönemlerine...
İlk olarak Ubisoft oyunlarını kendi mağazasından daha uyguna alabilirsin. Kod için biraz aşmak gerektiğinden Odyssey Gold sürümünü ekledim. Ayrıca season...