Tasarım tamamen ya, atılan Dark vb. ses olarak aşırı farkı olduğunu sanmıyorum. Ben de araştırırken eskiden kullandığımız o beyaz kaliteli hoparlörler gibi...
Bu fiyatlara genelde fason üretim çok da iyi olmayan ürünler var. Ben yerinde olsam en uygununu alır. Aşağıdaki bağlantıda önerdiğim ekolayzer ayarını...
Kullanıcı hatası değil sorunları var. Basit kullanıcı detaylı arama yapmak, yazılım vb. ilgi duymak zorunda değil. Baştan çözmesi gerekiyor. Şu sorun rahat...
Windows 11 geçmeni öneririm. Genelde bu sorunu dizüstülerde daha çok yaşanıyor. AMD kafasına göre update üzerinden sürücü yüklemeye çalışıyor ve bozuyor...
Belleği 2x24 yapmasına gerek yok. En ucuz olanı seçebilir. 2x24 5200 MHz hıza düşüyor. Oyun ve genel kullanım için 32 GB yeterli.
Ayrıca 5070 Ti en ucuzunu...
Bütçeleriniz nedir?
Şu iki klavyede indirim var. Manyetik olanı kullanıyorum memnunum. Siteyle ilgili pek olumlu yorum yok. Ama ben bir klavye ve gamepad...
Vallhalla pandemi dönemi çok satsa da, bitirmeye çalışanların en çok küfür ettiği oyun. Gereksiz uzun ve sıkıcı olduğuna dair de sektörden çok video...