Kafa ağrıması olmadı, olacağını da sanmam o kadar ağır değil. Hafif bir kulaklık. Ama böyle kulak pedleri kulağı içine alan değil de saran türden. Ped...
Havit'in kablosuzlarını ben de önermem. En azından ₺1800-2000 civarından başlıyorsa kablosuzuna bakılabilir. Aslında ses tarafında sorun yaşamazsın da...
Kablolu uygun fiyatlı modelini kullanıyorum. Malzeme kalitesi kulaklık konforu hariç iyi değil. Elbette bu daha pahalı belki bazı yerlerde daha kalitelidir...
Kulaklığın marka ve modeli nedir?
Kumaş ise sağlık açısından ben önermem. Gerçi fiyatı ne kadar kırdığına göre karar verilebilir. Kumaşlar kulak teri...
Göçme vb. olacağını sanmıyorum. Tuşlardan yana da bir sıkıntı görmedim. Sadece boyasını bahsettiğim gibi zedelenme olunca çok çabuk aşındı. Elbette kablolu...
Ben Scyrox V8'i 1K Hz ile kullanıyorum. Kutu içerisinde 8K Hz alıcısıyla geliyor. Bence halen 4K ve 8K Hz gereksiz. 2K Hz iş görüyor ama o da pil sömürüyor...
Biri bu şekilde çözüm önermiş. Bunu deneyebilirsin.
Ama bana diğer bir yandan olağan şüpheli 16 gb ram sebebiyle olabilir gibi geldi. Yetersiz kalıp anlık...
Yanlışım yoksa giriş fiyatı ₺1200-1500 arası bir şeye satılmıştı. Oradan toplayıp ikinci el satıyorlarsa da alınabilir. Ama şu an baktığım sitelerde ₺2000...