Valorant güncelleme alan bir oyun ve UE5 geçti. Açıkcası burada hem işlemcinin hem de DDR3 belleğin UE5 için eski kaldığını söyleyebilirim.
Yani AM4...
İşlemciyi 5700X yükseltebilirsin. BF6 işlemci odaklı bir oyun, 5700X veya X3D işlemciler sorun çıkartmayacaktır.
Videodaki yöntemi uygulayabilirsin. CPU...
V-Sync kapat, modem ayarlarında Freesync veya Gsync varsa aç. Oyun içinden herhangi bir V-Sync açma, özellikle CS açmanı isteyecek bir daha gösterme yap...
Kullandığın fare marka ve modeli ne? Fare uygulamasından yapabiliyorsun.
Eğer çok ucuz uygulaması olmayan bir şey ise, aşırı basit ofis tipi bir fare takıp...
CS2 genel olarak sorunlu bende de aynı işlemci var. Ekran kartı olarak 4060 var. En fazla 350 FPS görsem de çoğu zaman 150-180-240 arasında dengesiz...
Türkçe zaten, manyetik olduğundan tuşa basma süresini ayarlayabiliyorsun yani manyetik switch basımı en rahat klavyeler oluyor. Dokunman bile yetiyor...
Kankam dört slotu da doldurmuşsuın ve belleklerden biri 3200 MHz, yani diğerleri de ona göre ayar yapacağından arayı bulmaya çalışacak. Kısaca en düşük hız...
Bu arada Kensei'nin de farklı modelleri var. Bilerek en uygununu ekledim. Şöyle kendi sitesini de bırakayım.
Ben de bu tarzı sevmiyorum. Onibenji olanı...
Sistem özelliklerin nedir?
Ayrıca ISS ve kullandığın modemi de söyleyin.
Belki geç yüklemeyi çözebiliriz. Bu arada istersen özel mesaj da atabilirsin...
BIOS güncel değilse güncellemeyi deneyin. Bu tarz sorunları BIOS güncellemeleri çözebiliyor.
Ayrıca belleklerin orijinal olduğundan emin misiniz?
Yakın...
CrystalDiskInfo sonuçlarını da atar mısın? Ayrıca o hızlarda aşağıdakiler de dolması lazımdı diye biliyorum, testi yarıda kesmediysen.
Bir de şu an çok dolu...