İnsanlar sizin de dediğiniz üzere araştırma yapmadan-etmeden takılan, sıradan kullanıcılar bir çoğu. AMD bu yüzden tercih edilmiyor çünkü herkes stabil...
Bizdeki diğer sorun fakirlik. Atıyorum asgari ücretle çalışıyor ve bilgisayar alacak, gerekiyorsa bir miktar dişini sıkıp iyi bir şey almak istiyor. AMD...
Oyuncu kartlarını tamamen reklam olarak görüyorlar. Tamamen salmazlar, ama ara sıra verdikleri demeçler bunu büyük oranda destekliyor. Oyuncu kartları bir...
Çok gereksiz bir genelleme yapmışsın. Nvidia ve Amd aynı fiyatta satıyor olsaydı (ki yurt dışında bazı modellerde öyle) herkes Nvidia tercih ederdi. Bu...
Bu alıcılar pek efektif değil, çok düşük hızlarda çekiyorlar, mesafe arttıkça iyice kötüleşiyor. Hele bunla oyun falan oynayacağım diyorsan hiç bulaşma...
Wifi adaptör için bütçenizi yükseltin. ₺1000 altına satılan çoğu ürün aşırı dandik. Üzerlerinde de Wifi-5 veya Wifi-6 yazıyor çoğu yalan bu arada, en fazla...
Firmaların sözüne güvenmeyin. İhtiyacınız varsa alın. Sorun şuradan önceden tedarik ettiği firma, yeni üretim için maliyetleri yükseltecekse aradaki zararı...
Onlara da VRAM beleşe gelmiyor. Yakında bayağı zam yerler. Nvidia her ne kadar pahalı satsa da bazı kartları piyasadan çekmesi, VRAM zamlarından bağımsız...
İşlemci tarafında AMD şaşmayın. İkinci el anakart ve işlemciyi alın. Anakart seçerken tavsiyem VRM soğutucusu olan ve iki M2 slotu olan bir anakart alın...
Ayrı ayrı alacaksınız sandım. Bu arada farklı siteler oluyorsa bütçeye göre hazır sistem de önerebilirim.
Ben olsam en ucuz işlemci ile ne geliyorsa...
Anakartın Wifi veya bluetooth desteği yok. Soğutma blokları ile dolu gözüken bir anakart, genelde wifi ve bluetooth içerenleri daha pahalı satıyorlar. Yani...