İlk olarak ses ayarlarına bakın. Eğer mono ses ayarını fark etmeden açtıysanız kapatın.
Kulaklığın bağlantısında bir sorun olup olmadığını kontrol edin...
AM5 bir işlemciye (7500F AM5) geçecekseniz ₺3-5K bir anakart masrafı, 9K civarı bir bellek masrafı ve işlemci de ₺5-6K yani ortalama 19K civarı bir harcama...
Format atmak garanti dışı bırakmaz, ama Windows 11 kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Tam tersi dizüstü bilgisayarlar o dönem çıkan işletim sistemine göre ağ...
Benim de bugün geldi. Diğer jak kulaklıklara göre ses şiddeti ve netliği iyi. Oyuncu kulaklığı diye satılan jak kulaklıklar bunun yanında tırt kalıyor...
Yazılım veya donanım hatası olabilir. Spesifik bir uygulama bozuktur veya Wifi adaptörü bellek sızıntısı yaşıyordur. Bu ara masaüstü sistemlerde wifi'li...
Bir an tereddüt ettim. 7600K GPU arattım bir şey bulamadım. Dizüstü falan GPU'su mu?
7600S GPU diye aratınca çıkıyor da 7600K GPU aratınca sadece işlemci...
Ara sıra yaşansa da eskiye göre az. Ayrıca AMD artık tamamen sorunsuz (yani eski sürücülere dönmeye gerek olmayacak seviyeye) olması adına 90K daha çok...
O soğutucu yeterli. Dediğim gibi sıvı soğutucu kasayı soğutmuyor, hava soğutma kalsın. Anakartınız ısınınca saçma sapan stutter yaşarsınız hiç gerek yok.