Sorunun PSU değil de başka bir şey olabilir. Önce ondan emin olalım.
Kasa almadan önce yaşadığın performans sorunlarını yazar mısın?
Atıyorum A adlı...
Ben bu fan yönlerinden anlamıyorum. Kasasının altındaki fanlar içeriden dışarı mı atıyor? Eğer öyleyse tam tersi aşağıdan içeri hava atsa, ekran kartındaki...
Bu arada anakart uyumluluk listesi önemli değil. Orada genelde ellerinde ne varsa test ediyorlar. Yani bu testler çok da önem arz etmiyor.
Firma hıyarlığı...
MCU, Switchleri farklı, ileride alırsanız 8K alıcısı var (ama firma satar mı veya siz ona karar verdiğinizde satışı olur mu bilmiyorum), bataryası PRO'nun...
Bellek alıyorsunuz sonuçta, bu firmalar ürünleri getiriyor. Sistem vb. yaşanan sorunlar gibi olacağını sanmıyorum. Genelde de internette sorunlar daha çok...
fps ne durumda? saçma bir şekilde fps dalgalanmasi ping yapıyor oyunda. yan ekranda yüksek kalitede video felan izleyince benimde pingim uçuyor 90 120 arası...
Büyük ihtimalle bu ay aldığını kullanırsın ve sonradan ödeme almaz. Genelde de böyle oluyor. Parayı iade etme süreci zahmetli olduğundan, iptal etmede...
Evet görür. AM5 için en ideali 6000 MHz ve CL30 bellekler. Yüksek hızlarda işlemci, anakart ve bellek uyumunu tutturmak çok zor. Daha yüksek gecikmeli...
Bellek, işlemci vb. uyumluluğu geliştiren ayarlardan mahrum kalırsınız. Ara sıra bunlar için performans ve güvenlik artıran güncellemeler atıyorlar. Yani...
Sistem parçalarınız güzel tercih edilmiş. Gözüme bir sorun batmadı. Hayırlı olsun.
Ben yerinizde olsam bütçem varken belleği alırdım. Çünkü bu zamlar uzun...
Klavye'nin 8K işlemciye bir etkisi yok. Ayrıca fareyi 8K Hz kullanmak zorunda değilsiniz. Diğer switch, tekerlerk ve MCU dolayı öneriyorum. Ben Scyrox V8'i...
Valla yukarıdaki örnekleri savunmak için katıksız bir kötü olmak gerekiyor. Bizim esnaf gayet çakal kusura bakmayın. Temu'da ₺5 bizim esnafta ₺50.
Bu...