Bu arada benim attığım Gamegaraj'da sadece bellek CL46 ile biraz ofsayatta kalıyor. Yani 5060 ile DLSS, MFG ve Reflex gibi şeyleri de kullanıyor. Şimdi...
Ekstra bir sistem daha ekledim önceki mesaja, onun dışında bence de anakartı yükseltip sizin attığınızı alsın.
Son attığınız sisteme baktım da 16 GB kart...
Disk C'nin boyutunu (atıyorum 1TB 900 GB gibi gözükür, 500 GB dolu gibi) biliyorsan, ona ait tüm bölümleri seçerek önce sileceksiniz.
Sonra zaten o bölümler...
X9 yanında ekstra kumaş ped falan geliyor mu?
Benim bahsettiğim şekilde ise de iş görür. Ben de ₺1500 aldığım Razer BlackShark V2 X var. Onun pedinin iç...
O fiyatları oyuncu kulaklığı yazan ürünlere vermenizi önermem. Eğer bütçe oralara çıkıyorsa stüdyo kulaklığı almak daha mantıklı. Çünkü o fiyatları oyuncu...
Ben de açıkcası kullanmama taraftarıyım. Hiçbir kulaklıkta da kullanmadım. Şu an arkada H2002P 7.1 kullanıyorum çok rahatsız etmedi. Ama insanların 7.1...
Config generator önerdiği ayarları yapınca aşağıdakiler değişiyor. Test etmek adına Ekolayzer yumuşak yaptım, izolasyonu sıfırladım ve perspektif düzletmeyi...
Bu arada tekrar H2002P kaldırmadan biraz canım çekti oynuyorum.
Uygulamasında yukarıdaki videodaki Ekolayzer ayarları, 7.1 açık ve Xear Surround Max da...
Bu arada 8v8 oynadığımdan da bir tık karmaşa var. Ama az kişi kala biri azıcık ses verdi oradan geldiğini anladım. Ama kulaklık sorunu değilse CS2 ayak...
Şu an deniyorum hatta şu sitedeki ayarları da yaptım. Ben bu arada yumuşak profilde kullanıyor muşum. Ayrıca ses ayarını %65 civarına çektim. En sonda çok...
Ben kullandığımda galiba 7.1 kapatıyordum. Aslında dolapta indirip test edebilirim. Hatta şu an test ediyorum.
Veya 7.1 ile şu videoda gösterildiği gibi...