Porge 4mm aldım daha çok 3mm gibi belirteyim. Ama bütçe çıkmıyorsa alınabilir, yüzeyi yapıştırma baskı ve çok da kaliteli değil. Speed ama yıkarsanız veya...
Yüzeyde ağır bir yıpranma yoksa sorun olmaz. Bahsettiğin Longteng yüzeyi bu tarz fareler için gayet iyi.
Sadece ₺0-500 arası satılan mouse padlerde, yüzeyi...
Donanım olarak bilgisayar halen daha önde. Açıkcası PS5 nesli çok oyunsuz geçti ve bilgisayarın da gerisinde kaldı. Normalde konsol nesli değiştiğinde...
İhtiyacınız yoksa almayın. Bu tarz satın alımlar gereksiz plastik üretimini de artırıyor.
Çin de büyük ihtimalle $0-3 arası ürünleri böyle satıyorlar...
Var bu arada fark. Ama bence de o fiyatlar yüksek. Ama forumdaki genç arkadaşların veya bizim ekonomiden dolayı ona da o para harcanır mı insanlarını da çok...
İkisinin de ekran kartı watt'ı aynı. İşlemci, bellek ve SSD olarak GameRaider daha önde.
GameRaider, Gaminggen ürettirdiği bir dizüstü. Atıyorum Asus, MSI...
Darboğaz olmaz da bütçe ve detay verseydin keşke M2 slotsuz anakart yok artık piyasada, tek ölçütün buysa en ucuz A520 bir anakart da yeterli olur. Orta...
Ben yerinizde olsam AM5 için yavaş yavaş bileşen toplardım. Bellek vb. dolayı AMD tekrar AM4 tarafına X3D üretmeye başlamadığı sürece ikinci elden alınmaz...
O halde X3D işlemci alman lazım. Üretimleri olmadığından AM4 tarafındakiler pahalı.
EFT'de bir miktar çözer ama EFT, Squad, Arma bunlar optimizasyon...