PRO'da stok yok. Satan varsa alabilirsin. Bu arada dediğim gibi bütçe yükselince 3950 sensörlerde falan böyle alıcısı olan fare neredeyse yok gibi bir şey...
Yani BIOS'tan şunu açtım, şu uygulamayı arkada çalıştırdım hop +50 FPS gibi saçmalıklara gerek yok.
CS2 için FPS'mi istiyorsun, o paraları böyle insanlara...
Bir sorun göremedim. Adobe uygulamarı belleği içmesiyle ünlüdür. Adobe için bir çözüm üretemem, çok kullanıyorsan bellek takviyesi yapman gerekiyor. Genelde...
H2002BG kullanıyorum, biraz daha pahalı olan ve H2002P ile aynı tasarımda olan. Ara sıra seslerde kopmalar oluyor. Çekim mesafesi çok iyi değil. Ben...
İkisine de alışırsın, ama açıkcası ben Xbox düzenini daha çok seviyorum. Çok takılınacak mevzular değiller.
Bu arada Diavelin önerdiğine de baktım. Bence...
Gerek yok o sorun 1 ay önce düzeltildi. Sağ olsun bizim yerel medya haberleri eşekle taşıdığından, durduk yere gündem ettiler. Gerçi eşekle taşıyana...
İçeriği okurken "Keyfe keder birine para vermek istiyorum" diye okudum. Bunları yaptırmak için bir bilgisayarcıya ihtiyacınız yok. ChatGPT yatay zekası bile...
Meyer Gaming resmi satıcılarından biri zaten. Uygun fiyatlı pek ürün getirmediğinden Wraith, Ulu games vb. kadar çok bilinmiyor. Daha çok bilindiği yerler...
Claws fason üretim sorun çıkma ihtimali daha yüksek. Yukarıda atarken de şarj standından dolayı atmıştım. Ama almayın çok da iyi ürünler değiller.
Aigo...
Hayır, 1-2 yıla drift sorunu olacak gamepadlere sırf Xbox, PS markası altında ve döviz kaynaklı o fiyatlar verilmez. Bir ara Amazon Almanya'da, Twitter oyun...
O halde bütçe artması gerekiyor. Dediğim gibi bunlar ucuzladıkça sensörü de ucuzluyor. Ucuz sensörde DPI'dan çok kontrol önemli. Bu iki mouse da elimde var...