Dizüstündeki adaptör çok kaliteli olmayabilir. Daha kaliteli harici bir adaptör alıp onunla paylaşabilirsin. Ama açıkcası onun yerine bir tane mesh sistem...
Sisteme bilgisayar hızlandıran, ayar değiştiren veya güncelleme atmaya yarayan garip bir yazılım yükledin mi?
Bu tarz yazılımlar varsa lütfen uygulama...
Sanmıyorum. Intel genel olarak odağı dağılmış, psikolojik tedavi alan bir hasta gibi.
Halen çoğu oyunda garip garip sürücü kaynaklı sorunları var. Yani...
Yalan atmayayım konuya kabaca baktım ve sondaki sorunu okudum.
Birazdan videoya bakacağım.
Ama öncesinde aklıma gelen basit çözümleri söyleyeyim. İlk...
Attığım videodan baktım. FSR vb. açık değilse açın.
Ayrıca Textures ve Shadows kısmını orta veya düşüğe alın. Yani bu ayarları biraz düşürün.
1771005794...
Videodaki bellek tüketimi 24 GB (bir miktar VRAM sınırı aşıyor galiba oradan tüketim artıyor) ve oyun 15 GB VRAM tüketiyor, aşıyor ama belli.
VRAM sınır...
Klasse Klasik olanı ofis tipi bir ürün, çok giriş seviyesi. Sorun yaşaman normal. O fiyatlardaki mouse padler çok kolay tozu emiyor, yıkasan falan da daha...
Nvidia denetim masası ve güç ayarlarını yüksek performans ayarladıysanız varsayılana alın. Güç ayarlarını da dengeli bırakın. Dizüstüleri yüksek performans...
Sepete 3 adet ekleyip, BİOTA10 kodunu girin. 3 al 2 öde ve kod birleşiyor. Bu şekilde adeti 46 TL'ye geliyor. Stok tükenmezse saat 21:00'a kadar geçerli...
Bu arada küçük bir usb, type-c kablo alıp, alıcı ile gelen uzun kabloyu da kullanmak zorunda değilsin. Eğer bu aklına yatarsa Scyrox vb. farelerine de...
O sorun çözüldü, eski haberi bizimkiler yeni gündem etti.
1770915286
Freesync açıp G-Sync'ı da kullanabilirsiniz. Benim monitörümde de Freesync var ama...
Birbirlerine karşı artıları var; arkadaşın dediği gibi Thunderobot’ta şarj ünitesi ayrı satılıyor ama şarj ünitesiyle birlikte aldığında kuponsuz fiyatı...