Ben de orada kredi kartı kayıtlı olanlar yazdım. Celallenmeden önce bir okusan.
Mesela benim TOD hesabında kart kayıtlı duruyor. Hangi kart olduğuna...
Siz yine de kredi kartınız falan kayıtlıysa denemeyin. Bunların sistemler Turkcell, Türk Telekom vb. ile aynı. Ödemeyi çekmek için 500 tekrar yapar ve büyük...
Bana fan sesi veya elektirik kaynaklı bir ses gibi de gelmedi. Çok eski bir masaüstü bilgisayarımın, PSU'sunda elektrik kaynaklı bir ses olurdu. Onu hiç...
PSU koruma moduna alıp sizi böyle bir angaryayla uğraştıracağını sanmıyorum. Elektrik kesintisi sık yaşanıyorsa, PSU'nun kalitesinden bağımsız kesintisiz...
Sistem özellikleriniz nedir?
Sadece Valorant'da mı yaşanıyor?
Belki Valorant'ın anti hile uygulaması ile çakışan bir yazılımınız vardır ve hile koruması...
Hangi oyun?
Hangi sistem?
Ayrıca şu konudaki yönergelere uyarak sizde güncelleme kontrolü ve ince ayarları yapın. Yazılımsal bir eksik varsa çözecektir...
Dizüstündeki adaptör çok kaliteli olmayabilir. Daha kaliteli harici bir adaptör alıp onunla paylaşabilirsin. Ama açıkcası onun yerine bir tane mesh sistem...
Sisteme bilgisayar hızlandıran, ayar değiştiren veya güncelleme atmaya yarayan garip bir yazılım yükledin mi?
Bu tarz yazılımlar varsa lütfen uygulama...
Sanmıyorum. Intel genel olarak odağı dağılmış, psikolojik tedavi alan bir hasta gibi.
Halen çoğu oyunda garip garip sürücü kaynaklı sorunları var. Yani...
Yalan atmayayım konuya kabaca baktım ve sondaki sorunu okudum.
Birazdan videoya bakacağım.
Ama öncesinde aklıma gelen basit çözümleri söyleyeyim. İlk...
Attığım videodan baktım. FSR vb. açık değilse açın.
Ayrıca Textures ve Shadows kısmını orta veya düşüğe alın. Yani bu ayarları biraz düşürün.
1771005794...
Videodaki bellek tüketimi 24 GB (bir miktar VRAM sınırı aşıyor galiba oradan tüketim artıyor) ve oyun 15 GB VRAM tüketiyor, aşıyor ama belli.
VRAM sınır...