darktower isimli üyenin son etkinliği

• darktower
    darktower, TOD Sana özel kısmında 0 TL paketler başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ben de orada kredi kartı kayıtlı olanlar yazdım. Celallenmeden önce bir okusan. Mesela benim TOD hesabında kart kayıtlı duruyor. Hangi kart olduğuna...
  • darktower
    darktower, TOD Sana özel kısmında 0 TL paketler başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Siz yine de kredi kartınız falan kayıtlıysa denemeyin. Bunların sistemler Turkcell, Türk Telekom vb. ile aynı. Ödemeyi çekmek için 500 tekrar yapar ve büyük...
  • darktower
    darktower, Bilgisayar kasasından gelen ses nedir? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bana fan sesi veya elektirik kaynaklı bir ses gibi de gelmedi. Çok eski bir masaüstü bilgisayarımın, PSU'sunda elektrik kaynaklı bir ses olurdu. Onu hiç...
  • darktower
    darktower, SISTEM GUNCELLEMESI(psu+ekran kartı) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Daha çok AM4 5500 gibi oluyor. İşlemci 8x16 ama L3 önbelleği düşük, oyundan çok genel ve yapay zeka kullanımı için diye biliyorum.
  • darktower
    darktower, Pc kendi kendine kapanıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    PSU koruma moduna alıp sizi böyle bir angaryayla uğraştıracağını sanmıyorum. Elektrik kesintisi sık yaşanıyorsa, PSU'nun kalitesinden bağımsız kesintisiz...
  • darktower
    darktower, Valorant'ta Pc kendiliğinden kapanıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Sistem özellikleriniz nedir? Sadece Valorant'da mı yaşanıyor? Belki Valorant'ın anti hile uygulaması ile çakışan bir yazılımınız vardır ve hile koruması...
  • darktower
    darktower, Oyundayken kendiliğinden kapanma başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hangi oyun? Hangi sistem? Ayrıca şu konudaki yönergelere uyarak sizde güncelleme kontrolü ve ince ayarları yapın. Yazılımsal bir eksik varsa çözecektir...
  • darktower
    darktower, İnternet Paylaşımındaki Yavaşlık Problemi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Dizüstündeki adaptör çok kaliteli olmayabilir. Daha kaliteli harici bir adaptör alıp onunla paylaşabilirsin. Ama açıkcası onun yerine bir tane mesh sistem...
  • darktower
    darktower, Intel ARC B580 Sistemde Çok Garip Grafik Hatası başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yatırım yapmaktan çok açıkcası odak sorunları var. İşlemci tarafındaki sorunlar, böyle özenerek geliştirmelerini engelliyor diyelim.
  • darktower
    Sisteme bilgisayar hızlandıran, ayar değiştiren veya güncelleme atmaya yarayan garip bir yazılım yükledin mi? Bu tarz yazılımlar varsa lütfen uygulama...
  • darktower
    darktower, Intel ARC B580 Sistemde Çok Garip Grafik Hatası başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Sanmıyorum. Intel genel olarak odağı dağılmış, psikolojik tedavi alan bir hasta gibi. Halen çoğu oyunda garip garip sürücü kaynaklı sorunları var. Yani...
  • darktower
    Yalan atmayayım konuya kabaca baktım ve sondaki sorunu okudum. Birazdan videoya bakacağım. Ama öncesinde aklıma gelen basit çözümleri söyleyeyim. İlk...
    • 2026-02-13_21-33.webp
    • 2026-02-13_21-33_1.webp
    • 2026-02-13_21-34.webp
    • 2026-02-13_21-34_1.webp
  • darktower
    darktower, Anlık Takılma Ve AMD Adrenalin Bozulması başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Attığım videodan baktım. FSR vb. açık değilse açın. Ayrıca Textures ve Shadows kısmını orta veya düşüğe alın. Yani bu ayarları biraz düşürün. 1771005794...
    • 2026-02-13_21-02.webp
  • darktower
    darktower, Anlık Takılma Ve AMD Adrenalin Bozulması başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Videodaki bellek tüketimi 24 GB (bir miktar VRAM sınırı aşıyor galiba oradan tüketim artıyor) ve oyun 15 GB VRAM tüketiyor, aşıyor ama belli. VRAM sınır...
    • 2026-02-13_20-58.webp
  • darktower
    darktower, Aigo GM80 Plus mouse padde çalışmıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Evet oyunlar için 70x30 PRO olan modelleri işinizi görür. Orada 1-2 model ₺300 satılıyor.
Geri