Ofisteki bilgisayar açarsa The Quinfall oyuncu sayısı düşene kadar 1-2 ay oynayıp salabilirsiniz. Şu an oynuyorum PVE tarafı keyif veriyor. İnsanlar ile...
Aktarmalı olacağından her türlü pay verirsin. Başka bir şey alın, spesifik bir ücretsiz oyuna e-pin kodu falan alabilirsiniz.
Veya biri ile anlaşın, o size...
Kod dediğiniz ne bilmiyorum. Ama uygulamayı bir yolla yükledim, kutudaki serial numarası falan olabilir hatırlamıyorum. Eğer bilgisayar 7.1 uygulamasından...
O tarz bir şeydi hatırlamıyorum. Uygulamasını bir kere yükledim, açıkcası 7.1 hiçbir avantajını görmedim sildim.
Zaten şu an hoparlör ve Wraith EvoX...
Amazon'da ₺1500 düştüğünde almıştım, bilgisayarda iyi bir ses kartım yoktu. Bu yüzden sesi boğuk ve yetersizdi. Ses kartı aldıktan sonra da baktım, muazzam...
Mikrofon sorununu ne çözer bilmiyorum. Belki kablolu kullanmak sorunu çözebilir.
Ama bahsettiğin V2 X modeli jak girişli ve ₺2000 fiyatından bağımsız...
Sadece dosya değil e-postaları silmiyorsanız onlar da depolamadan yiyor diye biliyorum. Zaten belirtmiş 15 MB civarı bir şey yazıyor.
Ama Google Drive...
Bence Apple TV+ gerek yok, iyi ürün ama pahalı.
https://www.hepsiburada.com/dreamstar-nova-2-4k-lisansli-android-tv-box-p-HBCV00005B0UOI?magaza=DREAMSTAR...
Sistem özellikleriniz nedir?
Oyun içi MSI Afterburner değerlerini kaydedip videosunu veya görselini paylaşın. Oyunda 10-15 dakika geçirdikten sonra gerekli...