darktower isimli üyenin son etkinliği

• darktower
    Ben senelerdir netspeed kullanıyorum. Genel çaplı kesinti sorunu hariç hiç kopma yaşamadım.
  • darktower
    darktower, MMORPG oyun tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ofisteki bilgisayar açarsa The Quinfall oyuncu sayısı düşene kadar 1-2 ay oynayıp salabilirsiniz. Şu an oynuyorum PVE tarafı keyif veriyor. İnsanlar ile...
  • darktower
    darktower, Bynogame Bakiyesi İle Epic Games ten Oyun Alma başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Aktarmalı olacağından her türlü pay verirsin. Başka bir şey alın, spesifik bir ücretsiz oyuna e-pin kodu falan alabilirsiniz. Veya biri ile anlaşın, o size...
  • darktower
    darktower, Razer BlackShark V2 X Alınır mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kod dediğiniz ne bilmiyorum. Ama uygulamayı bir yolla yükledim, kutudaki serial numarası falan olabilir hatırlamıyorum. Eğer bilgisayar 7.1 uygulamasından...
  • darktower
    O tarz bir şeydi hatırlamıyorum. Uygulamasını bir kere yükledim, açıkcası 7.1 hiçbir avantajını görmedim sildim. Zaten şu an hoparlör ve Wraith EvoX...
  • darktower
    Dediğim gibi yeşil versiyonu var. İlkinde kargo kaynaklı sorun oldu, tekrardan yolladılar. İçerisinde uzun bir y kablosu var.
    • 2026-02-15_20-06.webp
    • 1771175560018.webp
  • darktower
    darktower, Razer BlackShark v2 X mikrofon sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Amazon'da ₺1500 düştüğünde almıştım, bilgisayarda iyi bir ses kartım yoktu. Bu yüzden sesi boğuk ve yetersizdi. Ses kartı aldıktan sonra da baktım, muazzam...
  • darktower
    darktower, Razer BlackShark v2 X mikrofon sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Mikrofon sorununu ne çözer bilmiyorum. Belki kablolu kullanmak sorunu çözebilir. Ama bahsettiğin V2 X modeli jak girişli ve ₺2000 fiyatından bağımsız...
  • darktower
    Athernos kullandiysaniz onun kapladığı alan kesinlikle burada gözükmüyor. Veya benzeri bir uygulama/sitenin yedeği olabilir.
  • darktower
    Sadece dosya değil e-postaları silmiyorsanız onlar da depolamadan yiyor diye biliyorum. Zaten belirtmiş 15 MB civarı bir şey yazıyor. Ama Google Drive...
    • 2026-02-15_19-17.webp
  • darktower
    darktower, Sistemimin Ayarları Nasıl Olmalı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bazı ayarlar yok sadece, XMP, Resizebar vb. AM4 açmanız lazım. Olmayanları atlayın kısaca.
  • darktower
    darktower, Sistemimin Ayarları Nasıl Olmalı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bağlantıda güncelleme ve ince ayarları anlattım. Onları yapmanız yeterli. AMD tarafında bir de Raedon'da gereksiz ayarları kapatın...
  • darktower
    darktower, Tv Box/Tv Stick Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bence Apple TV+ gerek yok, iyi ürün ama pahalı. https://www.hepsiburada.com/dreamstar-nova-2-4k-lisansli-android-tv-box-p-HBCV00005B0UOI?magaza=DREAMSTAR...
  • darktower
    darktower, Tv Box/Tv Stick Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bu arada stick almayın %80 ısınıp saçmalıyor. https://www.akakce.com/tv-box/en-ucuz-next-start-pro-4k-android-fiyati,973163646.html...
  • darktower
    darktower, Valorant max 80-100 fps görüyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Sistem özellikleriniz nedir? Oyun içi MSI Afterburner değerlerini kaydedip videosunu veya görselini paylaşın. Oyunda 10-15 dakika geçirdikten sonra gerekli...
Geri