darktower isimli üyenin son etkinliği

• darktower
    darktower, Çözüldü✓ R7 5700x Soğutucu Tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Destekliyor snow olanı alabilirsin, hayırlı olsun şimdiden.
  • darktower
    darktower, Çözüldü✓ R7 5700x Soğutucu Tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Buradan Phantom Spirit Snow alırdım. Hem görsel olarak iyi hem de 7 tane 6 mm borusu var. Eğer sıcaklıkları gösteren arayüz senin için gereksizse EVO'yu...
  • darktower
    darktower, 7500TL bütce için kulaklık önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    O fiyatlara ses kartı ve stüdyo kulaklığı al derdim. Ama çok bilgim yok, başka forumlarda istiyorsan bütçeyi ₺10K kadar esnetip ses kartı ve stüdyo...
  • darktower
    darktower, Frametime dalgalanması başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    AMD Raedon oyun vb. gereksiz karıştığından garip sorunlara yol açıyor. Videoya bakarak ayarları değiştirin. Yerelde bununla ilgili rehber bilmiyorum, bu...
  • darktower
    darktower, %75 manyetik klavye önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    İkisini de değiştirebiliyorsun. Ama alırken manyetik switch alman gerekiyor. Site yine manyetik switch ve keycaps de satıyor...
  • darktower
    Bu yeterli ya. Yazıyı silemezsiniz, çoğu klavye ve farede bu tarz marka yazıları oluyor. Manyetik switch ve iyi bir klavye, evet oyun odaklı olmasanız da bu...
  • darktower
    Bu bütçede ilk tercihiniz Wraith W75 olsun. https://wraithesports.com/products/wraith-w75-analog-klavye-founders-edition-on-siparis GameRaider...
  • darktower
    modsuz savaş simulasyonu içi bomboş oyun çıktığı gün almıştım tek adam gibi gelişen optimize oldu gerisi bomboş oyun 1737725474 strateji veya rp ikisinden...
  • darktower
    darktower, ARC Raiders FPS Drop Sorunu – Yardım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Destekliyor. Sadece 40-50 göre performansı düşük oluyor. Dediğim gibi deneyin, beğenmezseniz Nvidia uygulamasından sıfırlarsınız...
    • 2026-02-22_22-14.webp
  • darktower
    darktower, Yeni pc aldım kasıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    BIOS güncellemelerini yapın, sonrasında BIOS ayarlarını sıfırlayın. https://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=1135&data-type=DOWNLOAD...
  • darktower
    darktower, Yardım Online fix kuramiyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Radmin VPN ile online oynamayı deneyin. https://www.radmin-vpn.com/
  • darktower
    darktower, Blood strike hesabını aktarma başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kapanma haberini nereden duydunuz? Genelde bu tarz firmalar kapatma yapacaksa 2-3 ay önceden belirtip hesap aktarma yönergelerini de sabitlerler. Şöyle...
  • darktower
    Şu iki ayarı kapatıp kullanmanızı öneririm. Göstergeler hem küçük olduğundan okunamaz hem çirkin hem de çok yer kaplıyorlar. Boyutu yükseltseniz oyundaki...
    • 2026-02-22_19-55.webp
  • darktower
    steam den oynuyorsan steam arayüzündeki performans ölçeri gayet başarılı onu istemezsen msi afterburnerdan izlemeyi aç orda görmek istediğin tüm değerleri...
  • darktower
    sorunu sonunda çözdüm denediğim taktikler var bunlardan birkaçını yazıyorum çünkü hangisi sayesinde hallettim bilmiyorum. Mod Klasörünü Sil Beta UTF-8...
Geri