Buradan Phantom Spirit Snow alırdım. Hem görsel olarak iyi hem de 7 tane 6 mm borusu var. Eğer sıcaklıkları gösteren arayüz senin için gereksizse EVO'yu...
AMD Raedon oyun vb. gereksiz karıştığından garip sorunlara yol açıyor. Videoya bakarak ayarları değiştirin. Yerelde bununla ilgili rehber bilmiyorum, bu...
Bu yeterli ya. Yazıyı silemezsiniz, çoğu klavye ve farede bu tarz marka yazıları oluyor.
Manyetik switch ve iyi bir klavye, evet oyun odaklı olmasanız da bu...
modsuz savaş simulasyonu içi bomboş oyun çıktığı gün almıştım tek adam gibi gelişen optimize oldu gerisi bomboş oyun
1737725474
strateji veya rp ikisinden...
Kapanma haberini nereden duydunuz? Genelde bu tarz firmalar kapatma yapacaksa 2-3 ay önceden belirtip hesap aktarma yönergelerini de sabitlerler. Şöyle...
Şu iki ayarı kapatıp kullanmanızı öneririm. Göstergeler hem küçük olduğundan okunamaz hem çirkin hem de çok yer kaplıyorlar. Boyutu yükseltseniz oyundaki...
steam den oynuyorsan steam arayüzündeki performans ölçeri gayet başarılı onu istemezsen msi afterburnerdan izlemeyi aç orda görmek istediğin tüm değerleri...
sorunu sonunda çözdüm denediğim taktikler var bunlardan birkaçını yazıyorum çünkü hangisi sayesinde hallettim bilmiyorum.
Mod Klasörünü Sil
Beta UTF-8...