darktower isimli üyenin son etkinliği

• darktower
    darktower, Bu masaüstü hoparlörü alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Laptoplarda da genelde Realtek'in giriş seviyesi ses kartları oluyor. Hoparlörden bağımsız üst konuda attığım Realtek ayarlarını uygulamanızı öneririm. Jak...
    • 2026-02-25_08-43.webp
  • darktower
    darktower, Rust oyununda fps drop başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Rust gibi oyunlar bellek ve VRAM'i su gibi içerler. Geçenlerde bir arkadaş değerlerini attı, ekran kartının 16 GB VRAM'ini bile aşıyordu oyun. Aştığı zaman...
  • darktower
    darktower, R5 7500f rtx 3050 cpu neden %100 oluyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Sanal bellek yükte olması önemli bir sorun değil. Ama stutter vb. çözmek adına bu sisteme bir adet 16 GB bellek iyi olacaktır. PUBG'de yerinde saymıyor ve...
  • darktower
    darktower, Bunun sebebi virüs müdür başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Başka bir antivirüs kullanıyorsan veya Defender sil tarzı bir araç kullandıysan yaşanır. Başka bir antivirüs denetimi ele aldığından Defender'ı kapatır...
  • darktower
    darktower, 1500tl kulaklık önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bu fiyata kablosuz veya bluetooth önermem. Bluetooth hikayeli oyun oynuyorsan iş görür de çoğu zaman gecikme yaşatır. Bu fiyatla Fuxi H3 var, ama mikrofon...
  • darktower
    darktower, CS 2 Akıcı Değil Gibi Hissediyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bu test önemsiz, zaten doğru değer de sağlamıyor. CS'de FPS sunucuya, oyun içindeki oyunculara vb. göre değişiyor. Bu testte yerel bir oyunda botlarla...
    • 2026-02-25_06-33.webp
    • 2026-02-25_06-34.webp
  • darktower
    darktower, Bu masaüstü hoparlörü alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Havit salı indirimlerinden şu ürünü ₺400 civarına almıştım. Daha önceden Redragon GS500 vardı. O da 5w5 gibi gözüküyor kağıt üstünde, ama bunun sesi ve...
    • 2026-02-25_06-27.webp
    • 2026-02-25_06-27_1.webp
  • darktower
    darktower, 1000 TL Altı Traş Makinesi önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Sinek kaydı için alıyorsanız başlığa gerek yok. Oneblade sinek kaydında şu an en iyi ürün olabilir. Elimde çok önceden aldığım Braun seti var, şu an üretimi...
  • darktower
    Aula markasının yereldeki yetkili satıcısının sitesi güvenilir.
  • darktower
    Bütçem çok çıkmasın diyorsan şunları da alabilirsin...
  • darktower
    darktower, Deathadder v2den a9plus a geçilirmi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hayır düşüş yaşamazsınız. Geçiş yapılabilir. Bütçe ₺3000-3500 civarına çıkabiliyorsa Scyrox, Wraith vb. mouseları da alınabilir.
  • darktower
    Valorant için H2002P gayet yeterlidir. Normalde satışta olsa çıkarılabilir mikrofon, H2002P göre kablosu ve kontrol paneli daha kaliteli H2002U PRO...
  • darktower
    darktower, Öneri Mousepad Artisan şartmıdır? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Connect game de Artisan ürünleri getirdi. Meyer'e göre bir tık pahalı ama alacaksan oraya da bakabilirsin. Farklı renk ve modeller de var...
    • 2026-02-24_00-11.webp
  • darktower
    darktower, Oyunlardan Zevk Almıyorum. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bu tarz durumlar geldiğinde, sürekli oynadığın tarz oyunları salabilirsin. Ben genelde ya online oyun oynuyorum ya da MyAbandonware eski oyunları indirip...
    • 2026-02-23_22-28.webp
  • darktower
    Hocam aynı Havit markanın Gamenote H2002P modelini aldım umarım güzeldir bakacağım.
Geri