Sadece yıkım geldi hocam. 2018 den beri oynadığım oyun biliyorum. Yıkım vs arazinin daha yıkılabilirliğini getirdiler. Oyun halen sapına kadar UE4. Sadece...
Bütçeyi biraz artırıp şunu alın. Aynı fason üretimin Rampage'ini iki yıl kullandım, bir sorun da yaşanmadı. Farklı klavyeye geçince emekliye ayırdım...
Destekliyorsa Fifine Genie içinde gösterir. Ürünlere göre ayrı uygulama sunmuyorlar. Gözlemlediğim kadarıyla da uygulama tarafında bayağı yetersizler...
İkisi de çakıyor. Modem kiralamayı sadece küçük firmalar yapmıyor. Türk Telekom, Turkcell, Kablo NET ve Digitürk, bunlar yandaşlar tarafından yönetilen...
Ben hiç oynamadım, Twitter haberlerinde 2025 yol haritası dahilinde konuşulduğunu biliyorum. Videoda da değinmişler. Güncelliyorlar yani öyle bırakmıyorlar...
TV+'ım var (tarayıcıdan kullanıyorum daha çok) görüntüsü HBO Max ile aynı. Reklamlı pakette 1080P, TV+'da da 1080P veriyor. 4K vb. için HBO premium paketini...
TV+ gibi şeyleri farkında olmadan sürekli zamlıyorlar. Açıkçası 2-3 avantaj için alınmasını saçma buluyorum. İyi bir hizmet de değil. HBO Max için HB...
Ping önemliyse geçmeyin. Sansüronline lafı boşuna değil. Görüp görebileceğiniz en kötü portları olan firmadır. Yayıncılar yayın yaparken sürekli sorun...
Ben Batu'dan (Videoyun) OC vb. yapılacaksa Asrock kartlarda yanma muhabbeti duymuştum. Açılmamışsa Amazon vb. iade edip, yerine farklı marka alınabilir.