İlk görseldeki seçenek ayarlıysa üstekini seçin.
İkinci görseldeki seçeneğin ise işaretini kaldırın.
Hiç olmadı kulaklıkta mikrofon varsa, şu tarz bir...
Bellek tüketimi oyunda 16 GB aşıyor, eğer ekstrem+rt kullanıyorsan bellek takviyesi fayda sağlayacaktır. Sınırda tutuyor ama ona göre de FPS'i düşürüyor. RT...
CS2 istikrarlı bir oyun değil. Yani FPS'ler çok orantısız %1 birden dibi görebiliyor.
PUBG de keza istikrarlı bir oyun değil. PUBG tarafında biraz ayarları...
Etki edebilir, depolama da olsa birbiri ile iletişim kuruyorlar. Ayrıca depolama için harici HDD kullanmanızı öneririm, sisteme takılanlardan değil. Oradaki...
Yani benim attıklarımdan farkı yok. G402 hatta sağ el kullananlar için dinlenme kısmı koymuş. Dediğim gibi yan tuşlar sorun oluşturmuyorsa Aigo'lardan...
Bu arada her diskin sağlık kısımlarını atın. Bence sorun Sata SSD'inde gibi duruyor. Sağlığı gitmiş. O da diğer diskin performansını etkileyebilir. Sata SSD...
Şu testi yapıp o foruma ayrıca sonuçları atın. SSD vb. sorun olup olmadığını söylerler.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/disk-testi-yapmak.2379511/
Intel ben almazdım ya, bütçe yüksekse açıkçası zorlayıp AM5 alırdım. Intel ile garanti UE5 oyunlarında stutter ve oyun firmalarının çözemeyeceği sorunlar...
2k Dandik bir sıvı soğutma alacağına o fiyata kule tipi alırsan daha uzun ömürlü ve performanslı olur
1779132828
Kule tipi alırsan 2 - 3k çözebilirsin...