Yayın ve oyun için 50 Mbps yeterli, Türk NET'in sağladığı hızlandırmalar ve DNS ile Discord vb. girme gibi avantajlar için ben Türk NET seçerdim. Vodafone...
Değerlerin iyi. Pingi düşürmek için lokasyon değiştirmen gerekiyor. Mesela Türkiye'de en düşük hızı İstanbul'da alırsınız. Veya gidip Avrupa'nın göbeğine...
Uydu internetinin de benzer olacağını düşünüyorum. Köyde dedemin TV çanağına yaklaşınca telefon çok iyi çekerdi. TV çanağından veriyorsa aynı mantık...
Yaşadığınız yerde en iyi çeken telefon hattı neyse onu alın. Sizde atıyorum Türk Telekom var, komşuda Turkcell veya Vodafone var sorun, hatta geçici olarak...
Ben de çok bilmiyorum. Ama sınırsız paketleri var. Bu paketlerde internet paylaşımını engelleyen ayarlar da oluyor. Eğer bu engeli olmayan, atıyorum...
Antenleri var, donanım ve yazılımı ZTE, TP-Link'in firma ile anlaşmalı giriş seviyesi dandik modemlerinden iyi. Hız sabitleme, profillere öncelik atama...
Kötü bir ağ sunucu iletişimini bozacağından, yaşayacağınız ani gecikmeler donanımdaki FPS'i de bozacaktır. Şöyle düşün sen yürüyorsun, ama sunucu seni...
Geçin, Türk NET'i TT üzerinden bile kullanmak, Sansüronline berbat yurtdışı portlarından iyi olacaktır. Sansüronline oyun, yayın vb. yapanlar için hiç uygun...