darktower isimli üyenin son etkinliği

• darktower
    darktower, Oyuncu Kulaklığı Gaming başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bu fiyata kablosuz alınmaz. Büyük ihtimalle çok çabuk kırılacaktır. Ayrıca mikrofonun da iş göreceğini sanmıyorum. Havit'in Fuxi H3'ü mikrofonu düzgün...
  • darktower
    Firma savunmak için demiyorum, ama çıbanın başı yine fiyatları buraya çeken yandaşlar. Devlet uzun süredir elektrik, doğalgaz, internet aylık ₺1000 faturayı...
  • darktower
    darktower, 1.5k Kablosuz F/P Gaming Kulaklık Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bütçeyi biraz zorlayabilirse şu ürünü öneririm...
  • darktower
    darktower, 1.5k Gamepade Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Fason üretim hall effectli gamepad, bence ₺1100-1400 civarına iyi de, aynı fiyata Çin üretimi daha iyi ürün var. Yani ₺1700 ona verene kadar ilk önerdiğim...
  • darktower
    darktower, 1.5k Gamepade Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Biraz zorlarsanız bu ürün. TMR stick, 1000 Hz. https://www.gaming.gen.tr/urun/815603/thunderobot-g30s-te-edition-black-hall-effect-tmr-kablosuz-gamepad/...
  • darktower
    FPS oyununda gecikme olur. Oyun modu gibi şeyler telefona göre tasarlanıyor, bilgisayara göre değil. Ayrıca bilgisayarda bunlar su gibi şarj yiyor. Video...
  • darktower
    Havit gamenote H2015 pro yeni kulaklık çıkış fiyatı 2399₺ iken D&R da sepette 1999₺ çökün (çözüldü=indirim bitti)...
  • darktower
    darktower, Turknet 19.06 Zam Duyurusu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Dolaylı yoldan bu zamları TT yapıyor zaten. Diğer firmalara da geçen ay başlarında duyurular geldi. Amaç da kaybettikleri müşteriyi, taahhüt ile geri...
  • darktower
    darktower, Rahat Kulak Üstü Kulaklık Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    AKKO o fiyatı hak etmez ya. Klavye tarafında bir sürü sorunu vardı. Kulaklık tarafında da çok incelemesi yok. Mchose X9 falan alırdım bütçe zorlayıp.
  • darktower
    darktower, Kablosuz Kulaklık Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Mchose X9 öneririm. İçinden iki ped çıkıyor, ses kalitesi iyi ve konforu da iyi videoda anlatıyor. Batılı markaların döviz farkı ve Çinli ürünlere ön...
  • darktower
    darktower, Hangi Klavye Daha İyi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Manyetik olan yazım tarafında da rahat. Basım süresini ayarladığınızdan, klavyeye uyguladığınız kuvvet de azalıyor. Uzun vadede bilek ağrıları vb. de...
  • darktower
    şöyle dac çipi gayet yeterli bu bütçedeki ıem'ler için ama içindeki MAX97220 amfi enerji yönetimi kötü, ıem'ler çok kolay sürüldükleri için minik akışlarda...
  • darktower
    darktower, Iem Kulaklık Önerir Misiniz? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Denemedim o yüzden bir şey diyemem. Ama CX31993 çok övüyorlardı, çift çip de genelde daha iyi oluyor. Ama sizin dediğinizin de bağlantısını atayım...
  • darktower
    darktower, Iem Kulaklık Önerir Misiniz? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    DAC gerekli daha çok, kasaya JAK olarak bağladığında kasada oluşan fan gürültüsü, statik elektrik gibi ıvır zıvırlar kulaklıkta parazit sesi yapıyor...
  • darktower
    darktower, Oyunlarda Geç Renderlanma Sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    BF1'de bu sorunu yaşadığım zamanlar oluyordu. Oyuna özel bir sorun var, ama nasıl çözmüştüm hatırlamıyorum. PUBG'de keza Unreal Engine 4'ün en çok...
Geri