Bu fiyata kablosuz alınmaz. Büyük ihtimalle çok çabuk kırılacaktır. Ayrıca mikrofonun da iş göreceğini sanmıyorum. Havit'in Fuxi H3'ü mikrofonu düzgün...
Firma savunmak için demiyorum, ama çıbanın başı yine fiyatları buraya çeken yandaşlar. Devlet uzun süredir elektrik, doğalgaz, internet aylık ₺1000 faturayı...
Fason üretim hall effectli gamepad, bence ₺1100-1400 civarına iyi de, aynı fiyata Çin üretimi daha iyi ürün var. Yani ₺1700 ona verene kadar ilk önerdiğim...
Biraz zorlarsanız bu ürün. TMR stick, 1000 Hz.
https://www.gaming.gen.tr/urun/815603/thunderobot-g30s-te-edition-black-hall-effect-tmr-kablosuz-gamepad/...
FPS oyununda gecikme olur. Oyun modu gibi şeyler telefona göre tasarlanıyor, bilgisayara göre değil. Ayrıca bilgisayarda bunlar su gibi şarj yiyor.
Video...
Dolaylı yoldan bu zamları TT yapıyor zaten. Diğer firmalara da geçen ay başlarında duyurular geldi. Amaç da kaybettikleri müşteriyi, taahhüt ile geri...
Mchose X9 öneririm. İçinden iki ped çıkıyor, ses kalitesi iyi ve konforu da iyi videoda anlatıyor. Batılı markaların döviz farkı ve Çinli ürünlere ön...
Manyetik olan yazım tarafında da rahat. Basım süresini ayarladığınızdan, klavyeye uyguladığınız kuvvet de azalıyor. Uzun vadede bilek ağrıları vb. de...
şöyle dac çipi gayet yeterli bu bütçedeki ıem'ler için ama içindeki MAX97220 amfi enerji yönetimi kötü, ıem'ler çok kolay sürüldükleri için minik akışlarda...
DAC gerekli daha çok, kasaya JAK olarak bağladığında kasada oluşan fan gürültüsü, statik elektrik gibi ıvır zıvırlar kulaklıkta parazit sesi yapıyor...