darktower isimli üyenin son etkinliği

• darktower
    darktower, 2 3k Gaming Kulaklık Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Fifine'leri kullanmadım ya bir şey diyemem. Bu arada H2002BG'yi şarj kablosu ile de kullanıyordun. Yani bu kulaklığı da şarj kablosu ile ses vererek...
  • darktower
    darktower, Havit H2230d Alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Alınmaz, bütçeniz nedir? Akakçe fiyatına göre öneri yapacağım. Bütçe çok zorlanmıyorsa şu ürün kulak pedinden dolayı tercih edilir...
  • darktower
    Alıcısı ile bağlanabilirsin, bluetooth şart değil. İçinden şarj kablosu (usb type-c), jak kablosu (type-c kısmı kulaklığa ve tek jak), mikrofon ve alıcısı...
    • 1782064648208.webp
  • darktower
    darktower, PC Ye Ne Olduğunu Bilmiyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Onu bilmiyorum ya, genelde bu pad paketlerde farklı boyutlar oluyor. Yani atıyorum tek bir pakette 0.5, 1, 2, 2.5 gibi.
  • darktower
    Alıcısı 10 metre dediğinden, büyük ihtimalle mesafesi daha düşüktür. Ama alıcıda ses kalitesinin daha iyi ve gecikmenin az olacağını unutmayın. Ben...
  • darktower
    ₺1500 almıştım, ₺1000 edecek ürün değil. 1782054620 Bu arada H2015 PRO şu an deniyorum. H2002BG göre kumaş pedleri daha kalın ve sanki biraz daha büyük gibi...
  • darktower
    Bugün gelecek, genelde Hepsijet 10:00-13:00 arası getiriyor. Ona göre yazarım. Ama Amazon'daki global yorumlara da bakılabilir. Arkadaşın dediği gibi...
  • darktower
    Termal pad daha mantıklı olur.
  • darktower
    Şu konuda önerdiğim şekilde sistemi taratın. Konuda sistem güncelleme ve ince ayarlar da var. Onları da yapın. Ayrıca yan kasa camını açık bırakıp biraz...
  • darktower
    darktower, Öneri Rahat Gaming Kulaklık Tavsiyesi İstiyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Genel olarak USB, 7.1 diye satılan kulaklıklarda zaten ses seviyesini %30-60 civarında kullanmak lazım. İçindeki ses kartları sesi şiddetli verecek...
  • darktower
    darktower, Öneri Rahat Gaming Kulaklık Tavsiyesi İstiyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Fifine H9 videodaki gibiyse çok konforlu gelmedi. Havit ve ATK göre ped boyutları küçük. Genelde bu pedleri stüdyo kulaklıkları (ama görünümünden bağımsız...
  • darktower
    Benim aldığım ürün de yarın gelir. H2002P, H2002U PRO, H2002BG ve Razer BlackShark V2 X göre kıyas yaparım. Bu dörtlüden Razer daha rahat ama ses kalitesi...
  • darktower
    darktower, Manyetik Switch Klavye Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Aklınızdakini alın.
  • darktower
    darktower, Klassgear Pro Mousepad Mikro Haraket Sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bim vb. alınan plastik kokanların yüzeyi kumaş değil plastik. Bu fiyatlara alacağın çoğu mousepad aynı olacak. Urzuva ve Helixsun, KlasseGear PRO'ya göre...
  • darktower
    darktower, 500 TL Küçük Boyutta Mousepad başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Boyutlarına bakarak küçük veya orta boy alınabilir. https://www.akakce.com/mouse-pad/en-ucuz-rampage-blitz-m-oyuncu-fiyati,1147363349.html...
    • 2026-06-20_22-22.webp
Geri