BIOS güncellemelerini yaptınız mı?
https://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=1177&data-type=DOWNLOAD
Bu arada Valorant oynayıp son 3-4...
Kulaklığın sağ tarafındaki tasarım hatası (kulak pedini tutan kısım, sol tarafa göre tam oturmuyor gibi) sağ tarafta yer yer gıcırtı sesi yapıyor. Bu sesten...
AM5'de 6000 MHz CL30 ideal. Daha üstünde istikrar sorunları var. Kendin elle ayar yapsan da, ram OC işi çok da kolay değil ve istikrarlı hiç değil. Yani...
Konu içerisine bakmadım, ana mesajda OLED olmadığından bir şey diyemem. Ama OLED düşüncen varsa ben kasaya yatırım yapıp, OLED'i ileriki safhada almanı...
Yukarıda belirtmemişim. Manyetik klavyenin altında metal teller yok, mıknatıs ile iletişime geçiyor. Bu da daha uzun ömürlü olmasını sağlıyor. En ucuz...
Bütçe Bir tık yukarı çıkarsa Mchose x9 bak idefixten alırsan Türk Telekomlulara özel 2000tl alt limite 300 TL de indirim kuponu veriyor TT 3.650 kusure...
Geçilir bence uzun süre kullanırsın. Ben 5700X 32 GB bellek ve 4060 ile bir sürü yeni oyun ve rekabetçi oyunları oynuyorum. BF6'da sadece 5800X3D çıkarsa ve...