Darkware isimli üyenin son içerikleri

1. D

Win 11 LTSC Rufus Ayarları Nasıl Olmalı?

Windows 11 ltsc sürümünü tnctr adlı forum sitesinden aldım öncelikle isoyu yazarken Görselde göründüğü gibi hata aldım ne yapmam lazım bunu atlasakda sıkıntı olmadığıyla ilgili bir duyum almıştım Konu başlığı olarakta bu ayarlar nasıl olmalı sistem bileşenlerimi yazıyorum İ5 12400F AMD...
  2. D

Windows 11 LTSC lazım.

nasıl kuruyoruz hocam düz rufusdan isoyu flashamı yazıyoruz
  3. D

Windows 11 LTSC lazım.

24h3 mi hocam bu eski sürüm mü acaba dediklerini anlamadım bu arada
  4. D

Windows 11 LTSC lazım.

Merhaba windows 11 home düz kullanıyorum format atmayı düşünüyorum pc ye ama windows 11 in gereksiz şeylerin kapatıldığı halinde bir iso lazım Windows 11 IoT LTSC önerildi ve tnctr sitesi önerildi fakat hangisini indireceğimi bilmiyorum ve bilsemde kurulumu nasıl olcak direkt iso yu rufus ile...
  5. D

60.000TL HAZIR KASA ÖNERİSİ

60.000TL ye kadar hazır kasa arıyorum en f/p kasa hangisiyse öneride bulunursanız sevinirim.
  6. D

8500TL Telefon Önerisi

Daha üstüne çıkmam boşuna öneri yapmayın babama alcam Realme c25s düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.
  7. D

50.000-60.000 Arası Beyaz Hazır Kasa önerir misiniz?

50.000-60.000 Arası Beyaz Hazır Kasa önerir misiniz?
  8. D

25 K BEYAZ KASA ÖNEREBİLİR MİSİNİZ?

sadece 25k kasa olacak monitör dahil değil 25k içerisinde
  9. D

25 K BEYAZ KASA ÖNEREBİLİR MİSİNİZ?

beyaz kasa olması güzel olur kız "arkadaşım" için olacak 6-7k arası da monitör önerirseniz sevinirim
  10. D

40 bin TL hazır sistem önerisi

35-40K monitör dahil hazır sistem önerebilecek var mı? 24inc monitör yeterli olacaktır. Hazır sistem olsun.
  11. D

Laptopta Intel HD Graphics'i devre dışı bırakma sonucu laptop donuyor

Oyunda nasıl seçicem ekran kartını peki
  12. D

Laptopta Intel HD Graphics'i devre dışı bırakma sonucu laptop donuyor

Laptopta Intel HD Graphics'i devre dışı bırakma sonucu laptop donuyor, kasıyor normalde laptop da 3050 mevcut teşekkürler yardımınızı bekliyorum.
  13. D

Bu hazır sistem alınır mı?

hocam sıvı soğutucuda fsp seçmelimiyim sizce?
  14. D

Bu hazır sistem alınır mı?

https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/deadlift-7a/ Güncelleme yapabiliriz 70k'ya olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum başka sistem'de önerebilirsiniz NVIDIA gpu olacak şekilde teşekkürler.
  15. D

70.000TL'ye kadar NVIDIA hazır sistem önerisi

70.000TL' ye kadar sadece kasa olacak şekilde hazır sistem arıyorum NVIDIA ekran kartı olması şart. Ram minimum 32 gb olmasını istiyorum şimdiden öneriliriniz için teşekkürler f/p olursa sevinirim.
Geri