Windows 11 LTSC lazım.

Darkware

80+
Reaksiyon skoru
20
Merhaba windows 11 home düz kullanıyorum format atmayı düşünüyorum pc ye ama windows 11 in gereksiz şeylerin kapatıldığı halinde bir iso lazım Windows 11 IoT LTSC önerildi ve tnctr sitesi önerildi fakat hangisini indireceğimi bilmiyorum ve bilsemde kurulumu nasıl olcak direkt iso yu rufus ile flash belleğemi yazacağım bilemiyorum yardımcı olurmusunuz

Post automatically merged:

ilk download yazanı indir

ram kullanımını 2-3gba düşürmek istersen RAMMAP indir
görev zamanlayıcıya görev olarak ekle geminiden ayarları iste
eylemlerde bağımsız değişkene workingsets yaz

fc24de ram kullanımı 5.5gb/rocket leauge 3.5/boşta 2.8gb

ilk download yazanı indir

ram kullanımını 2-3gba düşürmek istersen RAMMAP indir
görev zamanlayıcıya görev olarak ekle geminiden ayarları iste
eylemlerde bağımsız değişkene workingsets yaz

fc24de ram kullanımı 5.5gb/rocket leauge 3.5/boşta 2.8gb
24h3 mi hocam bu eski sürüm mü acaba dediklerini anlamadım bu arada

Merhaba windows 11 home düz kullanıyorum format atmayı düşünüyorum pc ye ama windows 11 in gereksiz şeylerin kapatıldığı halinde bir iso lazım Windows 11 IoT LTSC önerildi ve tnctr sitesi önerildi fakat hangisini indireceğimi bilmiyorum ve bilsemde kurulumu nasıl olcak direkt iso yu rufus ile flash belleğemi yazacağım bilemiyorum yardımcı olurmusunuz
Bence orjinal sorunsuz iso sürümünü indir sonra ognitorenks ile sistemi keyfine göre kırp

Mod sistemini 1 aydır kullanıyorum, henüz bir sorun yaşamadım.

Mod sistemini 1 aydır kullanıyorum, henüz bir sorun yaşamadım.
nasıl kuruyoruz hocam düz rufusdan isoyu flashamı yazıyoruz

nasıl kuruyoruz hocam düz rufusdan isoyu flashamı yazıyoruz
bunu indirdikten sonra, rüfustan flash disk ve isoyu seçeceksin, o yazdıracak flasha, flash hazır olduğunda, biostan boot menüsünden flashı 1. kısma alacaksın, bir sürü video var halledersin. 2 dk'da format atmasından ne kadar hızlı olduğunu anlarsın :)

Aklınızda bulunsun, amd kart kullanıyorsanız geçmenizi önermem, ltsc vardı yazılım açılmıyor kafasına göre çalışıyor, haftada 1 silip kuruyordum. En sonunda vazgeçip w11 pro kurdum.

Geri